Benim modpackte beraber oynamak isteyen?

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Merhaba arkadaşlar. Benim yaptığım bir modpackle beraber oynamak isteyen varmı. +14 Olucak ve modlu sunucu kurmayı bilecek. 41 tane mod bulunmakta.
İnternetim kaldırırmı bilmiyorum ama mod paketi gayet güzel. Discord zorunlu, Bilgisayarı güçlü olmasını öneriririm. Hem sunucu hem minecraftı açıcak kadar ramı olsun yeter :D Dimesionlar biraz fazla.(Nevermine den dolayı :p)
Discord um : *************(ilk doldursun ben eklicem :) )
Modlarla bilgisi olucakki beraber oynayalım.
Eğer istersek 4 kişi falan hamachili oynayabiliriz :)
Mod paketini ona atıcam
Kendimi tanıtayım
Ismim E****(Güvensizlikden dolayı :D).Yaşım 15. Teknoloji hayranıyım (Galacticcraft ve mekanizm ağırlıklı :D)
Sizde olmasını istediğim özellikler
Modlu hamachili vb sunucu kurmayı bilmeli.(İsterse 7/24 özel sunucu kursun umrumda deyil :D Kurmayı bilmeli yeter)
Yaşı 13 -14 den yüksek olmalı,Akıllı ve yaratıcı düşünmeli.
Takım ruhu olmalı,Hangi çeşit modlardan hoşlandığını yazmalı(Teknoloji, savaş ikisinden birisini sevmeli)
16+ Olurda aramız biraz daha iyi olabilir (+16 Lar daha düşünceli daha akıllı düşünüp türkçeyi daha iyi kullanabiliyor buda biraz lazım.)
Sıkılmamalı! Asla hemde.
Doldurması gerekenler
Modlu hamachli-yada portlu vb kurmayı biliyormusun?[Modlu zorunlu] :
Akıllı ve yaratıcı düşünebilirmisin? yani partnerim gibi davranabilirmisin?[Modluda yaptığın ve daha çok mod eşyası içeren evin varsa yolla daha hoş olur :)] :
Takım ruhun varmı? :
Teknoloji olarak hoşlandığın modlar arasında Mekanizm,Galacticcraft,MFFS(modular force field system),Bacteria varmı? :
Benimle sıkılmadan kaç saat oynayabilirsin? :
Minecraft premiumun varmı (1.7.10 versiyonunda bi hata olduğunu duymuştum)[+Varsa çok daha iyi olur. Sunucuyu premium kurarsın :D] :

Formu doldurun :) Yaşı en yüksek ve bilgili kişiye serveri yapmasını isticem. Lag olmazsa 4 5 kişide oynarız :)
Doldurması gerekenlerde çoğunu doldurmak zorundasınız.

Modpacktan biraz bilgi : Mekanizm,galacticcraft,MFFS,Bacteria,Nevermine Modları var :)[Hepsini atmadım yani daha çok mod var.]

++ İnterneti iyi olmasını öneririm. Lagdan ölmek istemiyorum :D
+++360 Mesajım olmuş forum gamerde xD

Dikkat! Mod paketi 32 Bit uyumludur! Yani herkes oynayabilir!
+Konuya bakıp logine falan üşenenlere gıcık kapıyom -_-

Neden bu formu doldurmak zorundayız ?
Daha güvenilir arkadaşlık ve ilgi alanızı öğrenmem lazım ki o görevde daha çok iş yapın... Mesela ben madendeyken o kişide teknolojik aletler yapabilir... İş ayrılığı ile daha çok ve çabuk gelişiriz.

OyunCuYuzBizTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Betadan beri oynuyorum bu oyunu lanet bir bağımlılığı var.
Yaş 20
eski youtube modlu minecraft videoları çekerdim youtube springtech gaming göz atıp kararını verirsin.
[Modsuz zevk alınmıyor artık]
Burak Can BAHAR
ht tps://dis cord. gg/vPbk9m
dipnot : Lag yoksa bilgisayarını kapatmaman lazım .d senden fazla oynarım

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Ben Discord ismi istemiştim yani #0551 falan filan diye ama .. :I

++Ttnetin gerçek yüzüne bakıyorum şu an (İnternet her 2 dkda bir gidiyor 1 dk gelmiyor)

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Seni gördüm kırmızı tag lısın :D
Yarın sabah saat kaçta kalkarsın ? Saat 7:35 oldu ve şu an ttnet acısını çekiyorum ?

_DanilPlay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Modlu Hamachi kurmayı biliyorum
Discord ? :
!Қĩהɢ!Hızır/14!#9297
Akıllı ve yaratıcı düşünebilirmisin? yani partnerim gibi davranabilirmisin?[Modluda yaptığın ve daha çok mod eşyası içeren evin varsa yolla daha hoş olur :)] :Yaratıcı Düşüne Bilirim Zaten Hep Modlu Oynamaya Çalışıyom
Takım ruhun varmı? :Tabikide
Teknoloji olarak hoşlandığın modlar arasında Mekanizm,Galacticcraft,MFFS(modular force field system),Bacteria varmı? :var Bide Farm Mühendislik olur Falan
Benimle sıkılmadan kaç saat oynayabilirsin? :14:30 - 10:30
Minecraft premiumun varmı (1.7.10 versiyonunda bi hata olduğunu duymuştum)[+Varsa çok daha iyi olur. Sunucuyu premium kurarsın :D] : McLeaks Premiumu Çok Az Zamanda Premium SAtın Alacam

Bide Erken Yanıt Verirsen Sevinirim

Son düzenleme:

ottomanarrow

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Benim yaptığım bir modpackle beraber oynamak isteyen varmı. +14 Olucak ve modlu sunucu kurmayı bilecek. 41 tane mod bulunmakta.
İnternetim kaldırırmı bilmiyorum ama mod paketi gayet güzel. Discord zorunlu, Bilgisayarı güçlü olmasını öneriririm. Hem sunucu hem minecraftı açıcak kadar ramı olsun yeter :D Dimesionlar biraz fazla.(Nevermine den dolayı :p)
Discord um : *************(ilk doldursun ben eklicem :) )
Modlarla bilgisi olucakki beraber oynayalım.
Eğer istersek 4 kişi falan hamachili oynayabiliriz :)
Mod paketini ona atıcam
Kendimi tanıtayım
Ismim E****(Güvensizlikden dolayı :D).Yaşım 15. Teknoloji hayranıyım (Galacticcraft ve mekanizm ağırlıklı :D)
Sizde olmasını istediğim özellikler
Modlu hamachili vb sunucu kurmayı bilmeli.(İsterse 7/24 özel sunucu kursun umrumda deyil :D Kurmayı bilmeli yeter)
Yaşı 13 -14 den yüksek olmalı,Akıllı ve yaratıcı düşünmeli.
Takım ruhu olmalı,Hangi çeşit modlardan hoşlandığını yazmalı(Teknoloji, savaş ikisinden birisini sevmeli)
16+ Olurda aramız biraz daha iyi olabilir (+16 Lar daha düşünceli daha akıllı düşünüp türkçeyi daha iyi kullanabiliyor buda biraz lazım.)
Sıkılmamalı! Asla hemde.
Doldurması gerekenler
Modlu hamachli-yada portlu vb kurmayı biliyormusun?[Modlu zorunlu] :
Akıllı ve yaratıcı düşünebilirmisin? yani partnerim gibi davranabilirmisin?[Modluda yaptığın ve daha çok mod eşyası içeren evin varsa yolla daha hoş olur :)] :
Takım ruhun varmı? :
Teknoloji olarak hoşlandığın modlar arasında Mekanizm,Galacticcraft,MFFS(modular force field system),Bacteria varmı? :
Benimle sıkılmadan kaç saat oynayabilirsin? :
Minecraft premiumun varmı (1.7.10 versiyonunda bi hata olduğunu duymuştum)[+Varsa çok daha iyi olur. Sunucuyu premium kurarsın :D] :

Formu doldurun :) Yaşı en yüksek ve bilgili kişiye serveri yapmasını isticem. Lag olmazsa 4 5 kişide oynarız :)
Doldurması gerekenlerde çoğunu doldurmak zorundasınız.

Modpacktan biraz bilgi : Mekanizm,galacticcraft,MFFS,Bacteria,Nevermine Modları var :)[Hepsini atmadım yani daha çok mod var.]

++ İnterneti iyi olmasını öneririm. Lagdan ölmek istemiyorum :D
+++360 Mesajım olmuş forum gamerde xD

Dikkat! Mod paketi 32 Bit uyumludur! Yani herkes oynayabilir!
+Konuya bakıp logine falan üşenenlere gıcık kapıyom -_-

Neden bu formu doldurmak zorundayız ?
Daha güvenilir arkadaşlık ve ilgi alanızı öğrenmem lazım ki o görevde daha çok iş yapın... Mesela ben madendeyken o kişide teknolojik aletler yapabilir... İş ayrılığı ile daha çok ve çabuk gelişiriz.
TAMAM OYNARİZ BURDAN ULAS PRE YOK

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
++Güncel!! Geri döndüm! Konuyu doldurun. Pre zorunlu. Mod paketimde küçük bir ekleme yapıp SPD-3 E Çevircem. Sizi eklediğimde modu nerede olduğunu atıcam.