- En iyi cevaplar
- 2
Merhaba arkadaşlar. Benim yaptığım bir modpackle beraber oynamak isteyen varmı. +14 Olucak ve modlu sunucu kurmayı bilecek. 41 tane mod bulunmakta.
İnternetim kaldırırmı bilmiyorum ama mod paketi gayet güzel. Discord zorunlu, Bilgisayarı güçlü olmasını öneriririm. Hem sunucu hem minecraftı açıcak kadar ramı olsun yeter
Dimesionlar biraz fazla.(Nevermine den dolayı
)
Discord um : *************(ilk doldursun ben eklicem
)
Modlarla bilgisi olucakki beraber oynayalım.
Eğer istersek 4 kişi falan hamachili oynayabiliriz
Mod paketini ona atıcam
Kendimi tanıtayım
Ismim E****(Güvensizlikden dolayı
).Yaşım 15. Teknoloji hayranıyım (Galacticcraft ve mekanizm ağırlıklı
)
Sizde olmasını istediğim özellikler
Modlu hamachili vb sunucu kurmayı bilmeli.(İsterse 7/24 özel sunucu kursun umrumda deyil
Kurmayı bilmeli yeter)
Yaşı 13 -14 den yüksek olmalı,Akıllı ve yaratıcı düşünmeli.
Takım ruhu olmalı,Hangi çeşit modlardan hoşlandığını yazmalı(Teknoloji, savaş ikisinden birisini sevmeli)
16+ Olurda aramız biraz daha iyi olabilir (+16 Lar daha düşünceli daha akıllı düşünüp türkçeyi daha iyi kullanabiliyor buda biraz lazım.)
Sıkılmamalı! Asla hemde.
Doldurması gerekenler
Modlu hamachli-yada portlu vb kurmayı biliyormusun?[Modlu zorunlu] :
Akıllı ve yaratıcı düşünebilirmisin? yani partnerim gibi davranabilirmisin?[Modluda yaptığın ve daha çok mod eşyası içeren evin varsa yolla daha hoş olur
] :
Takım ruhun varmı? :
Teknoloji olarak hoşlandığın modlar arasında Mekanizm,Galacticcraft,MFFS(modular force field system),Bacteria varmı? :
Benimle sıkılmadan kaç saat oynayabilirsin? :
Minecraft premiumun varmı (1.7.10 versiyonunda bi hata olduğunu duymuştum)[+Varsa çok daha iyi olur. Sunucuyu premium kurarsın
] :
Formu doldurun
Yaşı en yüksek ve bilgili kişiye serveri yapmasını isticem. Lag olmazsa 4 5 kişide oynarız 
Doldurması gerekenlerde çoğunu doldurmak zorundasınız.
Modpacktan biraz bilgi : Mekanizm,galacticcraft,MFFS,Bacteria,Nevermine Modları var
[Hepsini atmadım yani daha çok mod var.]
++ İnterneti iyi olmasını öneririm. Lagdan ölmek istemiyorum
+++360 Mesajım olmuş forum gamerde xD
Dikkat! Mod paketi 32 Bit uyumludur! Yani herkes oynayabilir!
+Konuya bakıp logine falan üşenenlere gıcık kapıyom
Neden bu formu doldurmak zorundayız ?
Daha güvenilir arkadaşlık ve ilgi alanızı öğrenmem lazım ki o görevde daha çok iş yapın... Mesela ben madendeyken o kişide teknolojik aletler yapabilir... İş ayrılığı ile daha çok ve çabuk gelişiriz.
İnternetim kaldırırmı bilmiyorum ama mod paketi gayet güzel. Discord zorunlu, Bilgisayarı güçlü olmasını öneriririm. Hem sunucu hem minecraftı açıcak kadar ramı olsun yeter
Discord um : *************(ilk doldursun ben eklicem
Modlarla bilgisi olucakki beraber oynayalım.
Eğer istersek 4 kişi falan hamachili oynayabiliriz
Mod paketini ona atıcam
Kendimi tanıtayım
Ismim E****(Güvensizlikden dolayı
Sizde olmasını istediğim özellikler
Modlu hamachili vb sunucu kurmayı bilmeli.(İsterse 7/24 özel sunucu kursun umrumda deyil
Yaşı 13 -14 den yüksek olmalı,Akıllı ve yaratıcı düşünmeli.
Takım ruhu olmalı,Hangi çeşit modlardan hoşlandığını yazmalı(Teknoloji, savaş ikisinden birisini sevmeli)
16+ Olurda aramız biraz daha iyi olabilir (+16 Lar daha düşünceli daha akıllı düşünüp türkçeyi daha iyi kullanabiliyor buda biraz lazım.)
Sıkılmamalı! Asla hemde.
Doldurması gerekenler
Modlu hamachli-yada portlu vb kurmayı biliyormusun?[Modlu zorunlu] :
Akıllı ve yaratıcı düşünebilirmisin? yani partnerim gibi davranabilirmisin?[Modluda yaptığın ve daha çok mod eşyası içeren evin varsa yolla daha hoş olur
Takım ruhun varmı? :
Teknoloji olarak hoşlandığın modlar arasında Mekanizm,Galacticcraft,MFFS(modular force field system),Bacteria varmı? :
Benimle sıkılmadan kaç saat oynayabilirsin? :
Minecraft premiumun varmı (1.7.10 versiyonunda bi hata olduğunu duymuştum)[+Varsa çok daha iyi olur. Sunucuyu premium kurarsın
Formu doldurun
Doldurması gerekenlerde çoğunu doldurmak zorundasınız.
Modpacktan biraz bilgi : Mekanizm,galacticcraft,MFFS,Bacteria,Nevermine Modları var
++ İnterneti iyi olmasını öneririm. Lagdan ölmek istemiyorum
+++360 Mesajım olmuş forum gamerde xD
Dikkat! Mod paketi 32 Bit uyumludur! Yani herkes oynayabilir!
+Konuya bakıp logine falan üşenenlere gıcık kapıyom
Neden bu formu doldurmak zorundayız ?
Daha güvenilir arkadaşlık ve ilgi alanızı öğrenmem lazım ki o görevde daha çok iş yapın... Mesela ben madendeyken o kişide teknolojik aletler yapabilir... İş ayrılığı ile daha çok ve çabuk gelişiriz.