Benim Oynadığım Modlar 1.7.2 (23 Mod)

-FataldeaD-

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Benim Kendim Birleştirip Oynadığım Modları Sizlerle
Paylaşacağım Öncelikle Modların Listesini Ve Neye Yaradıklarına Bakalım

Modlar:
1.Trapcraft=Tuzak Yapabilmeniz İçin Aletler Ekler Böylece Daha Kolay Tuzak Yapmış Olursunuz
2.Mutant Creatures=Creeper,Enderman ve Zombi Moblarının Mutantlaşmış Güçlenmiş Hallerini Oyuna Ekler Eğer Güzel Zırh Ve Silahınız Yoksa Bunlara Hiç Bulaşmayın Derim
3.MrCrayfish Furniture=Oyuna Mobilya,Buzdolabı,Fırın,Lamba,Televizyon ,Radyo Gibi Birçok Eşya Ekler Evinizi Güzelce Dekore Edebilirsiniz
4.MoCreatures=Oyuna Birçok Hayvan Ekler Bu Hayvanları Evcilleştirebilirsiniz
5.JavalCars=Oyunda Araba Yapabilirsiniz Fakat Ben Ne Yapabildim Nede Creative Modda Sürebildim
6.NotEnoughItems=Bu Modu Bilmeyen Ölsün Pls
7.MusicCraft=Piyano Gibi Müzik Çalabiliceğiniz Eşyalar Vardır
8.Archimedes Ships=Bu Mod Sayesinde Gemi Yapabilir veya Zeplin Yapabilip Kullanabilirsiniz
9.Flans Mod=Oyuna Uçak,Asker Kıyafeti,Tank,Silahlar Ekler
10.Minecraft Comes Alive=Bu Mod Sayesinde Köylülerle Muhabbet Edebilir Köylülere İş Verebilir Evlenebilirsiniz
11.BiblioCraft=Oyuna Raflar,Sandalye Gibi Birçok Şey Ekler
12.Balkons Weapon=Oyuna Yeni Kılıçlar,Yaylar ve Silahlar Ekler
13.Animal Bikes=Kendi Binek Hayvanınızı Yapmanızı Sağlar
14.Damage Indicators=Baktığınız Kişinin Sağlık Durumunu Gösterir
15.BuildCraft=Bu Modu Bilmeyen Ölsün Pls
16.Dungeon Pack=Oyuna Zindanlar Ekler
17.IronChests=Oyuna Yeni Sandıklar Ekler ve Bu Sandıklar Daha Genişlerdir
18.Treecapitator=Bu Modu Bilmeyen Ölsün Pls
19.iPod=iPod Yapabilirsiniz Ben Yapmadım Fakat Bu iPod ile Kendimize İksir Olmadan İksirin Etkisini Verebiliyoruz Heralde[Tam Bilmiyorum]
20.Equivalent Exchange=Bu Özetlemek Gerekirse Simyacılık Altını Demir Yapabilirsiniz Killeri Demir Yapabilirsiniz Bunun Gibi Birçok Şey Yapabilirsiniz
21.MapWriter=Minik Bir Harita Ekler Ekrana
22.Smart Moving=Hareketleri Daha Gerçekçi Yapar Örneğin Suda Yüzme Hareketi Bildiğin Kulaç Atarak Yüzüyor Duvarlara Tıranma İmkanı Veriyo CTRL ye Basılı Tutup Duvara İlerleyin
23.EnchantView=Bir Eşyayı Büyülerken Oto Büyü Vermiyo Siz Ayarlıyorsunuz Seviyeniz Yeterse Basabiliyorsunuz

Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

-FataldeaD-

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Modpaketi Yazmak Saçma Geldi Başlığa Yoksa Bunu Hava Atmak İçin Değil Mille Faydalansın Diye Açtım

Son düzenleme:

Slipknott

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Treecapitator modunu açıklayabilirmisin bilmiorm da :D Birde 1.5.2 link atarmısın ?

Son düzenleme: