Benim PC den

pieceofire99

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
anlayan birine ihtiyacım var.Ben şimdi sorunumum açıklayayım.
Benim bilgisayarım kendiliğinden kapanıyor.Amnesia,Cs 1.6,Pes 2013 hepsinde 10-20 dk sonra kapanıyor.Arkadaşım bios deafult çek dedi.Yaptım,olmadı.Fanları tek tek temizledim olmadı.Bende araştırdım ve registery optimizer diye bir program buldum.Fakat içime kurt düştü.Nette bazı kişiler programı kötülemiş.Sizce zararı olurmu?

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Registry programı zararlı değildir,çek bir antivirus yada internet securtiy antivirus tavsiyem avast!Free Antivirus kaydol sana kod gelcek kodu yaz 1 yıl beleş gelsin,internette hiç zararlı olmaz.

pieceofire99

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki pc neden kapanıyor deli olacağım sıcaklıklar şunlar

CPU:45 c Ana Kart:70c video kartı 45 c sabit disk:44c fan hızı:4017
Ramazan geldi ben napıcam :( :( :( :( :( :( zaman geçmez ya

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Muhtemelen virüs bulaşmıştır.Antivirüs yüklemeni tavsiye ediyorum avast!Free Antivirus indir sistem taraması yap muhtemelen 2-3 saat alacaktır.
sonra pc ni yeniden başlat.Belki sorun çözülebilir.
Yada yüklediklerin pc deki enerjisine yetmiyor ve pc resetliyor olabiliyor.
Yani pc nin gücü yetmiyor,oyun çok varsa yada en yüksek GB olan oyunları silmeni tavsiye ediyorum.
bir şey olursa sorumlu olmam sadece tavsiye ediyorum.Güç yetersizliği vardır belki yada virüs vardır.

pieceofire99

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bana ana kart fazla gibi geldi

Nvdia GeForce GT 430

Fanlar da düzgün çalışıyor şimdi virüs taraması yaptırıyorum.Ama Virüs olduğunu sanmam.Çünkü pc kendi kendine kapandıktan sonra en az 5-10 dk geçince açılıyor.Birde şu güç yetersizliği ne bana açar mısın?Nasıl çoğaltabilirm[DOUBLEPOST=1373324952,1373324625][/DOUBLEPOST]ha bu arada oyunlarım:
Amnesia
Sims3-Pet
Minecraft
Cs 1.6 online
Scribblenauts Unlimited
GodFather II
QUBE
Portal 2
Red alert 3

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Güç yetersizliği pc deki enerji yetmezliği dir.
Önerimlerim-Sorumluluk Kabul etmem
Red alert 3 sil
Amnesia
GodFatherII
Portal 2-Bu oyun sistem yetersizliğinden olabilir. Çok fazla oyun yükleme.
QUBE
Scribblenauts Unlimited
Sims 3 Pet
Bunları silebilir sin belki sorun çözülür.
Laptop mu?

pieceofire99

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
şimdi fanları değiştirdim adam fanlarda kırık,Var felan dedi.Şimdi de nvdia gerektiren bir oyun oynamaya çalışıyorum.Metro Last Night yazmayı unutmuşum.50 saniye sonra kapanıyor.Fakat kasa sıcaklığı iyi.MASAÜSTÜ kullanıyorum

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Linux fedora 18 e geçmeni tavsiye ediyorum.
Windows dan daha iyi.
öyle kendi kendine kapanmazdır.Umarım

Themistocles

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak,bilgisayar diz üstü ise çok ileri oyunlar yükleme ve daima en düşük video ayarlarında oyna.Ayrıca bir soğutucu al.Ha diz üstü değilse oyunu açtığında ısınır bilgisayar.Oyunu aç 5 dk oyna ve sonraki istatislikleri buraya yaz.Büyük ihtimalle fanla ilgili bir sorun.Bilgisayar fazla ısınınca kendini kapatır.Software ile alakalı olduğunu pek sanmam.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş benim eski bilgisayarımda öyle.Leptop ise soğutucu al bir tane tak.Geçici çözüm budur.Onun haricinde Leptop ise kaldırınca altında büyük bir pil var.Onu değiştirirsen geçebilir.Pil i yanmıştır bilgisayar kapanır o yüzden.Ama o piller 500 tl ye kadar çıkıyor :sırıtmak:

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bence kesinlikle senin fanın o tiplerden.
bak senin fanın durduğu zaman bios la alakası var yani fan durunca fazla ısınmasın diye pc kendini kapatıyor.
Fanını değiştir düzelir.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bence kesinlikle senin fanın o tiplerden.
bak senin fanın durduğu zaman bios la alakası var yani fan durunca fazla ısınmasın diye pc kendini kapatıyor.
Fanını değiştir düzelir.

Kardeş bence fan la alakası yok.Benim eski bilgisayarımda öyleydi.Fan larını değiştir filan dediler.İlk yaptım öyle şeyler düzelmedi.Aynı sorun bendede vardı yani.Naparsan yap bilgisayarını kalıcı olarak döndüremiyorsun eski haline.Çok şey denedim en sonunda yeni bilgisayar aldım.

pieceofire99

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ana kart sıcak oyun yeni kapandı cpu:45derece Ana kart:89derece video kartı:51derece[DOUBLEPOST=1373722605,1373722517][/DOUBLEPOST]Bu arada yeni farkettim Amnesia Cs 1.6 da kapanmıyor sadece nvdia lı oyunlar oynamaya çalıştığımda kapanıyor :S

pieceofire99

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya benim 10-15 gün önce böyle bi derdim yoktu.
Şimdi farkettim pc kasasının sağında içinde bir fan var ve anakarta sıcak hava üflüyor.Ana kartta da fan var :D sizce bu yüzden olma ihtimali varmı