Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim sistemime göre modpack bilen varmı hep oynamak istemişimdir
Öncelikle bir sorum var. Bilgisayarınız Dizüstü'mü yoksa Masaüstü'mü ? (Performans masaüstünde daha kaliteli olmaktadır.)
Bundan sonra ise önerim ; Feed The Beast adlı launcherden bütün mod paketleridir. Tek yapmanız gereken Feed The Beast launcherini indirip "Options" kısmına gelerek ordaki Ram çubuğunu 2'ye taşıyın. (Bu paketler En az 2 GB ram istemektedir.)
Gerisi sana kalmış, istediğini seçebilirsin
Öncelikle bir önerim olacak. Caps Lock'u kapatmanızı öneririm. Bu forum kurallarına aykırıdır.
Dizüstü konusuna gelecek olursak , kaldırmaz demiyorum. Kaldırabilir. Ama biraz düşük FPS alırsın gibime geliyor. Çünkü oyuna verdiğin gibi bilgisayar içinde biraz RAM'ın müsait olması gerekir. Windows'un kendisi neredeyse 1 GB harcamaktadır. Buda diğer uygulamalara 1 GB hak tanır ki buda çok kısıtlı bir alandır.
Masaüstüler bununla başa çıkabiliyor ama sizin içinde bir sorun olacağını sanmıyorum.
İstediğiniz mod paketinden birini seçip köşedeki "Launch" butonuna basacak olursanız sistem mod paketinin orada olup olmadığını kontrol edecek, var ise başlatacak, yok ise kuracaktır. Bu işlem otomatiktir. Sadece beklemeniz yeterlidir.
Sadece linki buraya bırakıyorum ama önermiyorum malesef.Bilgisayarınız için ağır paketler var. (En azından eskiden bildiğim kadarıyla...)
Ya da kendiniz bir paket hazırlayıp normal Minecraft Başlatıcısından oynayabilirsiniz.Ki bunlarla uğraşmak pek akıl karı değil hazırı varken.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.