Benim Yaşama hikayem

beğenen?

• Kullanılan toplam oy
    5

SurvıvalKratos

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sabah kalktım kahvaltı yapmak istemiyordum kardeşim geldi ve bana pis abi dedi. nedense şaşırdım ama sonra güzel bir tatile ihtiyacım oldugunu anladım. çantama 3viski 2bira ve 3şarap almıstım hemen helikopteri ayarladım ve ne olur ne olmas diyerek çakımıda aldım. gittim çok güzel bir yolculuktu bir yandan viskimi içtim bir yandan bekledim. ve sarhoş olmustum. hemen parasutsu almadan atladım. atlarken kendime geldim ve birden NOLUYOOOOO! diye bağırdım düşüyordum! hemen birseyler bulmalıydım. içimden
EĞER SU YAPRAKLARA TUTUNABİLİRSEM YAVASCA İNEBİLİRİM diye dusundum tutundum ordan oraya tutundum ve sonunda yere yavasca dustum.
(Devamı aksama veya yarın) yazım kuralları için uzgunum

SurvıvalKratos

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim yasama hikayem Bolum 2. 5dk ligine bayılmıstım.Kalktığımda her tarafım cizilmis ve boynum ağrılar içinde kalmıstı. etrafa baktım çok sakindi ve önümde bir tabela vardı buda ne! dedim bu kadar sakin bir yerde bunun ne isi olabilirdiki? sonra çakimi çikarip bir domuzu kestim
bu gece zor olacak gibiydi. kendime yapraklardan cadir yaptim ates yoktu ama bunu yapmak bile 2saat almıstı.eti çiğ olarak yedim iğrençti!
bu yüzden biramı çıkarıp diktim tadı azalmıstı. yarın olduğunda kendime tahta topladım ellerim çok acıyordu ama sonuda birkaç eşya yapabilmistim. kazmamı alıp komur topladım birazta tas tabi taslardan hemen bir kazma yaptım. gittim demir avina.demirleri toplarken
çakillarida kesmistim.ve bir çakmaktası bulmustum hemen bunlardan bir çakmak yaptım ve ates yaktım birkaç domuz daha kesip pisirdim.
karnim doymustu sağlam olsun diye biraz daha topladım.demir kazma kurek ve balta yaptım
(devami yarina)

SurvıvalKratos

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim yasama hikayem bolum3. Hala içimden eksik bişiler var diyordum. Düşünüyordum sadece düşünüyordum. ve birden önümde bir hayalet belirdi. Korkmustum koşuyordum, kaçıyordum ama nafile.hayalet benim suratıma dokunduğu anda bayılttı.(10 gün sonra) bir çocuk beni bulmustu. ve ona baktım hersey bulanikti.sonra çantama bir el attım.Biram yoktu!!! ve çocuğa baktım biramı ve viskimi içmiş kusuyordu.
güldüm :D:D.Kendimi zorlayarak ayağa kalktım ve viskimi geri aldım.BİTMİŞTİ!!! sinirlendim.Ama bunun bir işe yaramayacağını anlayınca vazgeçtim.Çocuğun ağzını yaprakla temizleyerek ona şöyle dedim.BURASI NERESİİİİ!. çocuk bu ada Kopil adası olduğunu söledi ve beni köyüne götürdü.Bu köyün ismi Apretha dedi. her şey yine sakindi.Bana 2kürek 1dia kılıç verdiler ve ava götürdüler.(HİÇBİŞEY YEMEDİM OH NOO!)
yolda hemen 2 domuz haklayıp yiyiverdim.sıkılmıstım daha 10 dkdir yoldaydık.Giderken yaslı bir adam beni bir adaya ısınladı hiçbirşeyim yoktu.
[Sonraki bölüm akşama)

SurvıvalKratos

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaş heryerden alntı yaptım bizim okulda bi çocuk geldi bize pis zenci dedi ordan diğeride avatardan doru aklıma ilk ora geldi :D simdi diğer boolumu yazıom

SurvıvalKratos

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim yasama hikayem bolum4.Etrafa baktım hiçnirsey yoktu sadece birkaç hayvan.Gezindim aksama kadar gezindim.Sonunda bir köy bulmustum o koylulere burası nere gardas dedim.ama bişi demediler.herkesi konuşana kadar öldürdüm ama yine konusmadılar.Gittim bir tabela vardı üstünde: MİNECRAFT ADASINA HOSGELDİNİZ yaziordu köy artık benimdi. (bolumu yarida kesiom gitmem lazım)