Benimkide Şansmı?

Minecraft premium almaya değer mi?

• 3 YILDIZLI EVET

Kullanılan: 12 75.0%
  • 3 YILDIZLI HAYIR

Kullanılan: 4 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    16

GTRProto

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama yaşım 13.Bu yaşta alınır mı?

Bende 14 yaşındayım. İstesem alırım (Yanlış anlama olmasın Allah'a şükür maddi durumumuz çok kötü değil). Ama çok bir artısı olmadığım için almıyorum.[DOUBLEPOST=1372613523,1372613277][/DOUBLEPOST]
Aynen. Steam'in yılbaşı ve yaz indirimleri acayip oluyor. Bu yılbaşında 10 $'lık Ignite adlı oyunu 74 cent'e almıştım :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1372600114,1372600031][/DOUBLEPOST]

sen bizi kaç yaşında sanıyorsun dostum ha ? 19 20 filan mı ? savaş mı istiyorsun ? kamoooon ! kendimi ifşa ediyorum. ben de 13 yaşındayım. yaşla başla alakası yok. Eğer ailen izin veriyorsa al bence.

Steam indirim yaptı mı çok acayip indirimler yapıyor. Hatta bir kere 10 dolarlık oyuna bir indirim yapmıştı -0,01 olarak gözüküyordu(Mağazaya girince 1 dolar olarak gözüktü :().
Ama yaşım 13.Bu yaşta alınır mı?
Ayrıca Minecraft Premium almanda fayda var fakat pahalı diyorsan(Bende öyle düşünüyorum) Steam indirimi bekleyip, Assasin's Creed, Skyrim gibi oyunları alabilirsin.

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorun değil :) Bugüne kadar sorun çıkmadıysa bu şimdi de çıkmaz. Zihniyet aynı zaten. Sadece yaşımı öğrendiler :) Ve emin ol bir çko büyükten daha iyi düşünürüm. Diyorsundur şimdi ne övdü kendini diye ama öyle gerçekten :)
1.si Bu derecede övünmenin sakıncası yoktur , 2. si Senin demek istediğin şey olgunluk, sen kısaca olgunum demeye çalışıyosun ve buda çok güzel bir şey
3.sü Takılıyordum karizma gitti derken

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.si Bu derecede övünmenin sakıncası yoktur , 2. si Senin demek istediğin şey olgunluk, sen kısaca olgunum demeye çalışıyosun ve buda çok güzel bir şey
3.sü Takılıyordum karizma gitti derken

İşte evet özetlemişsin :D Ben de biliyordum ciddi olmadığını :)

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaş kavgası yorumları okurken yere düşüp duruyorum şu an yerden yazıuorum adajngjna