Benimle Uçan Bir Sunucu Hazırlamaya Varmısın ??? TRCRAFT Rehber Builder Arıyor.

Server Tutarmı Dostum

• Evet Tutar

Kullanılan: 5 62.5%
  • Hayır Tutmaz

Kullanılan: 1 12.5%
  • Birazdaha Gelisse Tutar

Kullanılan: 2 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    8

DarkKral001

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Sunucumuzdan Bahsedelim Birazda

Öncelikle Ben Sunucu Sahibi Volkan Yaşım 15 Bizde Yalan Olmaz Kendimide Büyük Göstermek Gibi Bir Niyetim Yok.

Minecrafttın 1.5 Sürümünden Beri Oynuyorum En Sevdigim Oyun Modu'da Factiondu Fakat herkes Artık Aynı Şeyleri Yapmaya Başladı Hiç Değişiklik Yok Buda Beni Sıktı İnsanlarıda Sıkmıstır Die Düşünüyorum Artık Sunucularda Hep Aynı Tagları Görüyoruz Aynı Eklentileri Görüyoruz Açıkcası Artık Cok Sıkıldım

Bende Kendi Sunucumu Acıp Bu Soruna Son Verelim Dedim Altını Çizerek Söylüyorum Efsane Bir Sunucu Olacagız Tabi Bu Tek Kisiyle Olmaz Sizler İle Olur Sizler Olmassa İsterse Serverde 100gb Ram 10000 Kapasite Olsun Sizler Yoksanız Ne İse Yarar Bunlar Dostlarım

Sunucuya İlk Önce Adaleti Getiriyorum Neden Böyle bir şey Dedi Diyenlerinizi Duyar Gibiyim

Arkadaşlar Biliyorsunuz Cogu Serverde Vipler Hack Acsa Onu Bunu Yapsa Sadece Jail Yerler Dikkatinizi Cekmistir
Benim Maddi Durumu Olmayıp İnterneti Dahi Evde Olmayan Kardeşlerim Sırf Minecraft Oynamak İçin İnternet Kafelere Gidiyor Tek Bir Banda Emekleri Gidiyor
Arkadaşlar Sunucumda Hack Kesinlikle İstemem Fakat İnsanoglu Nevsine Hakim Olmayıp Acabiliyor Amennah Bizimde Ona Göre Ceza Sistemimiz Var

Eyer Hile Tespit Ederseniz Skype Adresimiz : DarkWorld_Baskan_Volkan

İlk Hackta 24 Saat Jail Yersiniz .

İkinci Hackta Bu 48 Saat'e Cıkar Yani 2 Gün

Üçüncüde Bu Hack Acan Arkadasın Rütbesi Sıfırlanır

Dörtüncüde Hesabı 1 Hafta Ban Yer

Beşincide İste Artık Aramızda Sonsuza Kadar Olmaz Bununda Altını Ciziyorum Bu Kurallar Vipler İçinde Gecerli Maden Para Veripte Oynuyorsunuz B'k Unu Cıkarmayalım

Maddi Durumum Yok Vip Alıpta Oynuyamıyorum Diye Üzülen Kardeşim Artık Öyle Sıkıntıda Yok .
Arkadaşlar Her Cumartesi Saat 17.30'da Vip Cekilisi Online 15 Olmak Şartıyla Viplerin Süresi 1 Haftalıktır.

Bu Arada Arkaşlar Sunucumuzda Su Özelikte Vardır Her Derbi Günü Örn. Galatasaray Beşiktaş Macı Ne Olur Die Sorular Sorulur Siz Bunları 3 Şekilde Cevaplıya Bilirsiniz Galata Kazanır Beşiktaş Kazanır Mac Berabere Eyer Bilirseniz Bizden Cesitli Ödüller Kazanırsınız

Sunucumzda Lapisten Değerli Taş Düşer Bu Taş İle Lapis Kasası Alabilirsiniz Ve Lapis Kasasından Değerli İtemler Sizin Olur
Lapis Lazuliler 640 Tane Olduğu Zaman Bu Lapis Lazuliler 8k Olarak Size Gelir
Lapisin İçinden Elmas Demir Altın Zümrüt Düşüre Bilirsiniz.

Evet Arkadaşlar Biliyorsunuz herkes Sunucuda Kaktüstü Pahalı Yapar Buda Artık Beni Sıktı Acıkcası Neymis Evendim Kaktüs Farmı Oluşturcakmısız Poh Yorucu Bir İs O Fakat Sizlere Oyunun Tanıdı Boyutlandıracak bir şey Daha Yapıyoruz

Markette Tavuk Yumartasını Cok Pahalı Yapıcaz Tanesi 500k 1m Gibiden Ve Bu Tavuklar Yumurtladı Zaman /warp Tavuk tan Değerli İtemler Alabileceksiniz

Oyunun Daha Fazlası Sunucumuzda Bak Dostum Burda Yazanların Hepsini Okursan Sunucudan Tat Alırsın Okumassan Eyer Sunucuyu Sevmez Kötü Die Cıkarsın Anketimizdi Cevaplamayı Unutmayınız

Sizce Bu Server Tutarmı Tutmazmı Bakalım Görelim Cevapları

Rehber Alımı İçin:
Ad
Hangi Sunucularda Yetkili Oldun

Builder Alımı
Ad
Neden Biz
Hangi Sunucularda Yetkili Oldun

Server Özellikleri
Sunucu Türü : Faction
Kapasite: 44
Ram : 4gb
Lokasyon : Türkiye
Server Skype Adresi : DarkWorld_Baskan_Volkan
Server İp : 88.251.3.254

Factionda Efsane Olmaya Hazırmısın Ozaman TRCRAFT'TA SENİ BEKLİYORUZ

Viplerde Yüzde 50 İndirim

İronvip : 10 TL Yerine 5 TL

Goldvip: 20 TL Yerine 10 TL

DiamondVip: 30TL Yerine 15TL

ustax1

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Builder Alımı
Ad Rümeysa
Yaş 14
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun 5
Skype yok
Yapılara Ait Bir Kac Resim : şu an yok lakın akşama veya yarına yükleyecegim
Neden Biz çünkü kendime güveniyorum
Hangi Sunucularda Yetkili Oldun: Hangi sunucuda hatırlamıyorum fakat 2-3 arası Builder oldum
(ekip olarak 2 kişiyiz)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

BurakDaVayne

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rehber Alımı
Ad Burak Tuncer
Yaş 14,5
Kac Yıldır Minecraft Oynuyorsun 3-4 yıl (1.6'dan beri)
Skype burak.tancer
Günde Kac Saat Aktifsin Hafta içi 12-9 arası Haftasonu hiç belli olmuyor
Hangi Sunucularda Yetkili Oldun yaklaşık 12-13 fakat uzun zamandır yetkili değilim ama yetkili olmanın verdiği sorumluluğu unutmadım.
Biraz da nasıl rehberlik yaptığımdan bahsedeyim;Oyuncular spam yapmadıkları veya küfretmedikleri sürece kibar yaklaşırım.Muteleri adaletli veririm.Biraz komut bilgim de var.

Skypeden eklemenizi sabırsızlıkla bekliyorum !

senmoseee

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rehber Alımı İçin:
Ad: Ali
Kac Yıldır Minecraft Oynuyorsun: 3.5
Günde Kac Saat Aktifsin: 5-6
Hangi Sunucularda Yetkili Oldun= DondurmaCraft,JossianCraft,AglayanGaming,OnlineCraft,GreenCraft,MccCraft sunucularında admin rehber ve mod oldum

Oyundaki Adım: senmose :cay:

Son düzenleme:

meli709

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Builder Alımı
Ad:Melih
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun:4 Sene
Yapılara Ait Bir Kac Resim:skypeden gönderirim.
Neden Biz:Konusmanız ve iddialı tavırlarınızla ciddi bir iş yapabiliriz diye umuyorum.
Hangi Sunucularda Yetkili Oldun:Kendi sunucumda.

Cordlesss

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad: Sıla
Kac Yıldır Minecraft Oynuyorsun: 5 yıldır.
Günde Kac Saat Aktifsin: Serveri seversem her minecrafta girdiğimde.
Hangi Sunucularda Yetkili Oldun: Aternostan kurulan bir serverde birde diğer 4 serverde oldum (ipsini isterseniz verebilirim)
Rehber olmak istiyorum.

SönmezBaba

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Rehber Alımı İçin:
Ad burak
Yaş 15
Kac Yıldır Minecraft Oynuyorsun 5
Skype Granga1 (minecraft tutkunu)
Günde Kac Saat Aktifsin en az 2 en fazala 6
Hangi Sunucularda Yetkili Oldun 5-6 tane sunucuda yetkili oldum ama nerdeyse hespi parasal nednelerden dolayı kapatıldı