DarkKral001
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Sunucumuzdan Bahsedelim Birazda
Öncelikle Ben Sunucu Sahibi Volkan Yaşım 15 Bizde Yalan Olmaz Kendimide Büyük Göstermek Gibi Bir Niyetim Yok.
Minecrafttın 1.5 Sürümünden Beri Oynuyorum En Sevdigim Oyun Modu'da Factiondu Fakat herkes Artık Aynı Şeyleri Yapmaya Başladı Hiç Değişiklik Yok Buda Beni Sıktı İnsanlarıda Sıkmıstır Die Düşünüyorum Artık Sunucularda Hep Aynı Tagları Görüyoruz Aynı Eklentileri Görüyoruz Açıkcası Artık Cok Sıkıldım
Bende Kendi Sunucumu Acıp Bu Soruna Son Verelim Dedim Altını Çizerek Söylüyorum Efsane Bir Sunucu Olacagız Tabi Bu Tek Kisiyle Olmaz Sizler İle Olur Sizler Olmassa İsterse Serverde 100gb Ram 10000 Kapasite Olsun Sizler Yoksanız Ne İse Yarar Bunlar Dostlarım
Sunucuya İlk Önce Adaleti Getiriyorum Neden Böyle bir şey Dedi Diyenlerinizi Duyar Gibiyim
Arkadaşlar Biliyorsunuz Cogu Serverde Vipler Hack Acsa Onu Bunu Yapsa Sadece Jail Yerler Dikkatinizi Cekmistir
Benim Maddi Durumu Olmayıp İnterneti Dahi Evde Olmayan Kardeşlerim Sırf Minecraft Oynamak İçin İnternet Kafelere Gidiyor Tek Bir Banda Emekleri Gidiyor
Arkadaşlar Sunucumda Hack Kesinlikle İstemem Fakat İnsanoglu Nevsine Hakim Olmayıp Acabiliyor Amennah Bizimde Ona Göre Ceza Sistemimiz Var
Eyer Hile Tespit Ederseniz Skype Adresimiz : DarkWorld_Baskan_Volkan
İlk Hackta 24 Saat Jail Yersiniz .
İkinci Hackta Bu 48 Saat'e Cıkar Yani 2 Gün
Üçüncüde Bu Hack Acan Arkadasın Rütbesi Sıfırlanır
Dörtüncüde Hesabı 1 Hafta Ban Yer
Beşincide İste Artık Aramızda Sonsuza Kadar Olmaz Bununda Altını Ciziyorum Bu Kurallar Vipler İçinde Gecerli Maden Para Veripte Oynuyorsunuz B'k Unu Cıkarmayalım
Maddi Durumum Yok Vip Alıpta Oynuyamıyorum Diye Üzülen Kardeşim Artık Öyle Sıkıntıda Yok .
Arkadaşlar Her Cumartesi Saat 17.30'da Vip Cekilisi Online 15 Olmak Şartıyla Viplerin Süresi 1 Haftalıktır.
Bu Arada Arkaşlar Sunucumuzda Su Özelikte Vardır Her Derbi Günü Örn. Galatasaray Beşiktaş Macı Ne Olur Die Sorular Sorulur Siz Bunları 3 Şekilde Cevaplıya Bilirsiniz Galata Kazanır Beşiktaş Kazanır Mac Berabere Eyer Bilirseniz Bizden Cesitli Ödüller Kazanırsınız
Sunucumzda Lapisten Değerli Taş Düşer Bu Taş İle Lapis Kasası Alabilirsiniz Ve Lapis Kasasından Değerli İtemler Sizin Olur
Lapis Lazuliler 640 Tane Olduğu Zaman Bu Lapis Lazuliler 8k Olarak Size Gelir
Lapisin İçinden Elmas Demir Altın Zümrüt Düşüre Bilirsiniz.
Evet Arkadaşlar Biliyorsunuz herkes Sunucuda Kaktüstü Pahalı Yapar Buda Artık Beni Sıktı Acıkcası Neymis Evendim Kaktüs Farmı Oluşturcakmısız Poh Yorucu Bir İs O Fakat Sizlere Oyunun Tanıdı Boyutlandıracak bir şey Daha Yapıyoruz
Markette Tavuk Yumartasını Cok Pahalı Yapıcaz Tanesi 500k 1m Gibiden Ve Bu Tavuklar Yumurtladı Zaman /warp Tavuk tan Değerli İtemler Alabileceksiniz
Oyunun Daha Fazlası Sunucumuzda Bak Dostum Burda Yazanların Hepsini Okursan Sunucudan Tat Alırsın Okumassan Eyer Sunucuyu Sevmez Kötü Die Cıkarsın Anketimizdi Cevaplamayı Unutmayınız
Sizce Bu Server Tutarmı Tutmazmı Bakalım Görelim Cevapları
Rehber Alımı İçin:
Ad
Hangi Sunucularda Yetkili Oldun
Builder Alımı
Ad
Neden Biz
Hangi Sunucularda Yetkili Oldun
Server Özellikleri
Sunucu Türü : Faction
Kapasite: 44
Ram : 4gb