Benimlen Birlikte Video Çekecek Var Mı? HungerGames! İçeri Gir!

Baphomet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar, Benim Kanalım Var, Fakat Video Çekmek Pek Benim İşim Değil.. Bu Yüzden Benlen Birlikte, Bildigim Ve Sevdiğim Bi HungerGames Serverinde Benlen Birlikte Skype ile Oynayacaklar, Mesaj Bıraksınn Aynen Şu Şekilde:

-------------------------------------------------*************--------------***********---------------***********----------------------------------------------
Ad:
Soyad:
Deneyim:
HungerGames Deneyim:
Çektiği Videoların Kalite Seviyeleri VB:

-------------------------------------------------*************--------------***********---------------***********------------------------------------------
Çoğunlukla Hafta Sonları Olmak Üzere, Benim Verdiğim Hunger Games Sevrerinde Birlikte Skype Üzerinden Oynayacağız. O Videoyu Çekecek. En Son, Onun Ve Benim Kanalıma Videoyu Yükleyeceğiz. İsterse Kanalları Ortak Ederiz... Eğer Ek Sorunuz Olursa Sorun....[DOUBLEPOST=1387301009,1387217722][/DOUBLEPOST]HADİ AMA! :D[DOUBLEPOST=1387484038][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1387733925][/DOUBLEPOST]Haydi! Sizi Beklyiroum :)
Skypem: boramora.ozsoy

Son düzenleme:

efeakca

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad:efe
Soyad: akça
Kanalın Tam İsmi:patates İndüstrileri
Deneyim:minecraft üzerinde deneyimliyim
HungerGames Deneyim:iyi mcsg de çok fazla oynadım
Çektiği Videoların Kalite Seviyeleri VB: 720 p çekerim hızl yüklerim

Baphomet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hayır, Ama Çekilişi Kazanırsam Evet :). Bunun Sorun Olacagını Pek Zannetmiyorum, Ama Sen Bilirsin Yinede :)