Beraber Harita Yapıcak Kişi İstiyorum

Gonzales

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fikrim Şu Ormanda Belirli yerlerde Nether Portalı Olucak Netherda Da Aynısı Siz Doğru Yere Gidene ta ki Gittikten Sonra Asıl Görev Başlıcak.
İşe Tek Başıma 3 ayda Yaparım Bu Yüzden Birini Arıyorum.
Adı
Bide Skaype Adresi Yeterli

DeandeKleine

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım Biraz Abartma Bare 3 Ay Hepimiz Biliyoruz Okadar Sürmeyeceğini Bak Gör Ben 1 Ay Sonra Command Advanture Map çıkartıcam ve bu gün başladım ki benim kapsamıma göre senin anlattıgın daha kolay oluyor.

Gonzales

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama Ben Ormanı Öle Düz OLmucakl İŞte Her Tarafa Şehir Yapıcam
OnlarıN İçlerinde Olucak.[DOUBLEPOST=1407619315,1407619253][/DOUBLEPOST]Bide Bnm İlk Olucak

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ama Ben Ormanı Öle Düz OLmucakl İŞte Her Tarafa Şehir Yapıcam
OnlarıN İçlerinde Olucak.
Bundan ve fikrinden bişi anlamadım ama :S
dünyada netherde aynısı olcak portaldan gitcek bulana kadar ozaman başlıcak onu anladım
ormanda şehiri hazır bul internetten??

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Önerebilirmisin öyle Bi Harita
Eskiden bulmuştum çok büyük değildi tnt ile patlatmıştım :D
nese onu boşver harita yapmada yeniysen küçük haritalarla başlamanı tavsiye ederim. bu arada harita bakmıyorum uzun süredir internette 3 5dk araştırmayla iyi kötü şehir haritası bulabilirsin.

Gonzales

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eskiden bulmuştum çok büyük değildi tnt ile patlatmıştım :D
nese onu boşver harita yapmada yeniysen küçük haritalarla başlamanı tavsiye ederim. bu arada harita bakmıyorum uzun süredir internette 3 5dk araştırmayla iyi kötü şehir haritası bulabilirsin.
Tmm Saol Bakarım herhalde 1 aya yaparım bulabilirsem :D

Gonzales

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İndirdim Nasıl Aktarcam[DOUBLEPOST=1407677281,1407673709][/DOUBLEPOST]Bukkit Serverlamı Oluyo Acaba ?