Dretnot
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba ben Çınar. Ortak arıyorum sunucu kuracağız parasız serverde olabilir önemli değil. Herneyse isterseniz iletişime geçelim.
Teamspeak:Kullanmıyorum.
Discord: Tradince#2866
Facebook:Kullanmıyorum.
Yaş benim için önemli değil. Hatta yaş ayrımı yapan kişilerle ortak olmam. Sadece dürüst olmalarını istiyorum. İstediğim hostlar var tabiiki de bunlardan biriyle açabiliriz.;
PloudOS
Aternos
Batihost Axitrbilisim Rabisu Nitrado vb.
Forma geçelim
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İsim:
Soyisim
Gerek Yok)
Kolay öfkelenebilirmisin?:
Ne kadar aktif olabilirsin?:
Çabuk küfür eder misin?:
Komut Bilgin (%):
Tecrübelerin:
Discord:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Teamspeak:Kullanmıyorum.
Discord: Tradince#2866
Facebook:Kullanmıyorum.
Yaş benim için önemli değil. Hatta yaş ayrımı yapan kişilerle ortak olmam. Sadece dürüst olmalarını istiyorum. İstediğim hostlar var tabiiki de bunlardan biriyle açabiliriz.;
PloudOS
Aternos
Batihost Axitrbilisim Rabisu Nitrado vb.
Forma geçelim
İsim:
Soyisim
Kolay öfkelenebilirmisin?:
Ne kadar aktif olabilirsin?:
Çabuk küfür eder misin?:
Komut Bilgin (%):
Tecrübelerin:
Discord: