| BetaNetwork | Yetkili Alımları | Açıldık | HUB | 1.8.9

kaan_61

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Moderator
  2. Mimar
  3. Rehber
  4. Youtuber
Sunucu IP Adresi
95.217.224.159:26189
BETA NETWORK
Merhaba,
Ben kaan yeni bir sunucu açtık ve yetkili alımlarımız açık eğer sende yetkili olmak istiyorsan bana ulaş!
Alınacak yetkiler;

(2x)Moderatör

(2x)mimar
(3x)rehber
(sınırsız)Youtuber (+100 abone +75 izlenme zorunlu)

Discord:

61_kaan_61#6542

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1
Ekran Alıntısı.PNG

Bug oldugunu söyleyince ban attı ; laglı buglu ve alıntı paketten başka bir şey değilsiniz.​

UnkowLove

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ekli dosyayı görüntüle 187176

Bug oldugunu söyleyince ban attı ; laglı buglu ve alıntı paketten başka bir şey değilsiniz.​
Ve Sunu hic bi zaman unutma o paketi koyan al kullan diye koyuyor eger onu kullanin linkini veriyorsan neden alinti olsun alinti bi swdeki paketi calip kurmak demekdir ama bu paketi yapan kendisi paylasmis kullanin diye yani alinti paket demeyi birak herkes kullaniyor buyuk sunucular taniyorum bazi ytdeki paketleri kullaniyor alinti mi sence degil sadece sizin dilinizde bi laf 2 de bir bozuk radyo gibi tekrarliyorsunuz alinti alinti diye

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1
Ve Sunu hic bi zaman unutma o paketi koyan al kullan diye koyuyor eger onu kullanin linkini veriyorsan neden alinti olsun alinti bi swdeki paketi calip kurmak demekdir ama bu paketi yapan kendisi paylasmis kullanin diye yani alinti paket demeyi birak herkes kullaniyor buyuk sunucular taniyorum bazi ytdeki paketleri kullaniyor alinti mi sence degil sadece sizin dilinizde bi laf 2 de bir bozuk radyo gibi tekrarliyorsunuz alinti alinti diye
Paran yoksa sunuc açma? Kafana silah dayayanmı var. Gelişmen açısından söylemiştim. Forumdakiler alıntı kullanıyor diye senindemi kullanman gerek ? Alıntı paket le gelebileceğin maksimum üye sayısı 10 olur.