Beyaz İtemler !!!

Eren Koçak

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar 1.2.5 ' den beri minecraft oynayan biri olarak bu başıma ilk kez geldi. Survive oynarken fark ettim bazı itemler bembeyaz gözüküyor ( diamond sword , seed , vb. ). Ama oyunun temel itemleri olan ( dirt , stone , vb. ) itemler normal gözükmeye devam ediyor bu sorun daha önceden yaşayan var mı varsa yardım edebilir mi ? Ve bazen beyaz olmadan direkt oyun donuyor ve kapanıyor son zamanlarda oyun oynıyamaz oldum lütfen yardım....
2013-06-27_14.53.19.png
2013-06-27_14.52.56.png
2013-06-27_14.53.01.png
2013-06-27_14.53.04.png
2013-06-27_14.53.12.png

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kim kurcaladıysa texturepack'ın ırzına geçmiş tebrikler...

Eren Koçak

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Force Update yapmama rağmen düzelmedi benden başkada bilgisayara dokunan olmaz bende texturepack'e hiç ellemedim :D Ve textpackle alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü oyuna giriyorum normal sonra 2 - 3 dk oynadıktan sonra böyle oluyor donuyor açılınca ya itemler beyaz oluyor ya da minecraft kapanıyor acil yardım !!! :D

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Force Update yapmama rağmen düzelmedi benden başkada bilgisayara dokunan olmaz bende texturepack'e hiç ellemedim :sırıtmak: Ve textpackle alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü oyuna giriyorum normal sonra 2 - 3 dk oynadıktan sonra böyle oluyor donuyor açılınca ya itemler beyaz oluyor ya da minecraft kapanıyor acil yardım !!! :sırıtmak:

Texturepack eskide kalmış yeni eklenen blokları göstermiyor sorun bu ama sen ben texturepack kullanmıyorum ve force update yapmama rağmen düzelmedi diyorsan bilemem

Eren Koçak

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraftı komple kaldırıp tekrar kurdum sorunum çözüldü yardımlarınız için teşekkür ederim. Umarım bir daha olmaz :D

marton

Marangoz
En iyi cevaplar
0
force update yap aynısı banada oldu sürümünü yükseltmez sadece dosyaları değiştirir