Beyin Kanseri?!?!?!

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçen gün sağ gözüm daha fazla bulanık görmeye başlamıştı. Nedeninin göz numaramın arttığı için olabilir diye düşünmüştüm. (Evet gözlüklüyüm.) Bir süre sonra göz doktoruna gidince herhangi bir şey olmadığını fakat doktor dikkat etmem gerektiğini söyledi. Bir kaç gündür baş ağrım başladı vb. İlk başlarda bunun havalı bir şey olduğunu sanmıştım. (Herhalde sağlığıma dikkat etmediğimdendir :/ ) Fakat başım daha fazla ağırmaya başlayınca bir doktora gittim. Doktor %60 ihtimal ile beyin kanseri olabileceğimi söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz ey forum bilginleri doktor yalancı mı? Doğru söylüyorsa kaç günlük vaktim kaldı :emin:...

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Böyle durumlarda asla ihmal etmemelisin, kesin ne var ne yok bi doktora görün. Yoksa gün gelir ihmal ettiğin bir bas ağrısı bile yıllar sonra karsına daha kötü sekilde cıkar, kendimden biliyorum.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@BurnerTroll
Bu arada geçmiş olsun :/ Doktorun yüzüne öyle bir şekilde söylemesi çok yanlış bence. Doktor(BörnıtTıroll) sözünü demeden önce, bence erken teşhis en önemlisi iyi ki gittin ancak hemen tedavi olmalısın.
Teşekkürler. Doktor biraz acımasızdı bana göre... nedense sadece içimde bir korku var...

Böyle durumlarda asla ihmal etmemelisin, kesin ne var ne yok bi doktora görün. Yoksa gün gelir ihmal ettiğin bir bas ağrısı bile yıllar sonra karsına daha kötü sekilde cıkar, kendimden biliyorum.
Önerini dikkate alacağıma emin ol... tabi ölmessem :emin:

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Gözüme Troll Konulardan Biri Olarak Gözüktü Fakat Öyle Değilse Geçmiş Olsun

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de odunum ama doktor olsam kimseye direk ''%60 ihtimalle kansersin'' demem. Daha farklı bir şey bu.
Şey gibi...
Şey...
Şey... herneyse moralimi bozmamam gerekiyor! Yarın başka bir doktorla şansımı deniyeceğim.. Yani daha öncede böyle olmuştu. Bir doktor apandistinde sorun var demişti başka doktora gittiğimde o da aynısını söylemişti :emin: lanet olsun!

Gözüme Troll Konulardan Biri Olarak Gözüktü Fakat Öyle Değilse Geçmiş Olsun
Forumda troll konu açmayan nadir insanlardan biriyim. Önceki konularıma bakabilirsin.

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Şey... herneyse moralimi bozmamam gerekiyor! Yarın başka bir doktorla şansımı deniyeceğim.. Yani daha öncede böyle olmuştu. Bir doktor apandistinde sorun var demişti başka doktora gittiğimde o da aynısını söylemişti :emin: lanet olsun!

Forumda troll konu açmayan nadir insanlardan biriyim. Önceki konularıma bakabilirsin.
Zaten Açıyorsun Diye de Bir bir şey Göstermedim Geçmiş Olsun Gözüme Gözüktü Dedim Zaten Sadece

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ha 60 sene sonra ölmüşsün ha şimdi. (Brütal realizm için özür dilerim.)

(Kırmızı reçete çıkarttırmaya bak. Yasal olarak esrar satın alabilirsin kırmızı reçeteyle.)

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ha 60 sene sonra ölmüşsün ha şimdi. (Brütal realizm için özür dilerim.)

(Kırmızı reçete çıkarttırmaya bak. Yasal olarak esrar satın alabilirsin kırmızı reçeteyle.)
Hmm. Yani daha izliyecek bir sürü animem oynuyacak oyunum var da gerçekten eğer gerçekten beyin kanseri ise ki pek sanmıyorum hayatıma dönüp baktığımda başarılarım çok az... ve esrar ne işime yarar ki?
Zaten Açıyorsun Diye de Bir bir şey Göstermedim Geçmiş Olsun Gözüme Gözüktü Dedim Zaten Sadece
Teşekkürler :)

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm. Yani daha izliyecek bir sürü animem oynuyacak oyunum var da gerçekten eğer gerçekten beyin kanseri ise ki pek sanmıyorum hayatıma dönüp baktığımda başarılarım çok az... ve esrar ne işime yarar ki?

Teşekkürler :)

Esrar kanser ağrısını en az yan etkiyle tedavi eden doğal bir ağrı kesici. Türkiye'de de bu yeni yeni uygulamaya girdi. (Yasal cannabis yakın, meşaleleri yakın.)

Eğer sadece üzüldüğün şey izlemediğin animeler ise senin için üzüldüm açıkçası.

Ot için olm bu arada.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Beyin fonksiyonlarını test etmekle ilgili küçük bir test var. Sıradan bir migren de olabilir bu. (Şu anda oyuna girdim, yerimi ayırtayım. Gelince hem testi hem de migreni anlatayım.)

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Esrar kanser ağrısını en az yan etkiyle tedavi eden doğal bir ağrı kesici. Türkiye'de de bu yeni yeni uygulamaya girdi. (Yasal cannabis yakın, meşaleleri yakın.)

Eğer sadece üzüldüğün şey izlemediğin animeler ise senin için üzüldüm açıkçası.

Ot için olm bu arada.
İzlemediğim animeler için sadece %10 üzüntü duyuyorum nedense :/ ben daha fazla pişman olurum falan sanıyordum. Neyse niyetim cennete gitmek kanser olsun olmasın abdest alıp namaz kılıp dua etmek en temizi...