Faredevriii
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Resmen biri denese ölüm tehlikesi var saçma sapan bir şeylan bi bitmediniz.
Şakayı bitiriyorsunuz.
Resmen biri denese ölüm tehlikesi var saçma sapan bir şeylan bi bitmediniz.
Şakayı bitiriyorsunuz.
ben denicektim uyardığın için teşekkürler.Resmen biri denese ölüm tehlikesi var saçma sapan bir şey
bir şey değil görevimiz[DOUBLEPOST=1380190216,1380190183][/DOUBLEPOST]ben denicektim uyardığın için teşekkürler.![]()
Bu arada beğenimi isterim beğen tüm mesajlarımıben denicektim uyardığın için teşekkürler.![]()
Hepinizle troll geçtim zaaaaaaAdam zaten berbat bi espri yapmış bari siz yapmayın böle espriler :sırıtmak:
Ona bir kedi seni çiğer sanmış yemeye geliyo deBenim beynim tembel şınav çekmek istemiyo ne yapabilirim?
Umurunda değilki özür dilerimin.Ona bir kedi seni çiğer sanmış yemeye geliyo de :sırıtmak:
Benim fotodaki kedi onu yemeye geliyode bunuUmurunda değilki özür dilerimin.
Benim Bilgisayarın başından kalkmıyo obez şey.Benim fotodaki kedi onu yemeye geliyode bunu
Dünya kısıtlı çok kötü olmuş bence dünyanın kısıtlı olmasıGerçekten konu çığrından çıktı sonuçta konu dışı bölümü altındayız ve konuyu değiştireyim.
Minecraft PE (Mobil platfrom) hakkındaki düşünceleriniz nelerdir hiç oynadınızmı ve güzelmi?
Koskoca sınısız dünyayı telefona koyarlarsa telefon elimizde patlar en fazla bukadar büyüyor ama yeni güncelleme ile 3 kat büyücek dünya bu pc gibi değil geliştirilmesi çok daha zor 2 geliştirici var zar zor geliştiriyorlar 5 kişi olsalar şimdi oyun pcye yetişmiştiDünya kısıtlı çok kötü olmuş bence dünyanın kısıtlı olması