beyinsizlik rekabeti

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar burda amaç üstteki adamın dediğinden daha beyinsizce bir şey yazmaktır hadi benimkini geçinde görelim:
bisikletle suya girdiğimde yunus kadar ekmekler gördüm balık şeklindeki pirinçleri yiyolardı onlara ekmek attım benide ekmeğe dönüştürdüler :D birden su lava dönüştü ve yanmadım sonra çıktığımda soğuktan öldüm bornozumu lava atıp geri aldım sonra giydim dondum geçemezsinizki :D

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ben beynimi şişirdim sonrada patladı bende 20000 kilometre havaya uçtum sonra bende kellemi aldım geri taktım sonra beynim yine patladı :D

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ellerimi ip olarak kullanıp ip aldım . Sonra bir adam gelip ağağağğağaağğağağğağğğğğ dedi . Sonra finish him sesi geldi . Fişne reyiz gelip fişne süy dedi . Ağğağağağağağ diye öldü diğeri . yaredide ışın attı . Sonra hepsini yedim .-.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Marsa gittim uyuduktan sonra nesquik yiyip öldüm sonra bi baktım marsda steve yiyormuşum,steve yedikten sonra mor renkli içecekle Patlamışım.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Futbol oynuyorduk . Tam gol atıyordum ki justin bieber kaçmaya başladı . Onu yakalamaya çalışırken kendimizi kaşıkta bulduk . Balina bizi yiyordu . Yuttu . Midede parti ayıları parti verirken mideye bomba attılar . Ben kurtuldum ama elma adam öldü ;(

TRHercules

Marangoz
En iyi cevaplar
0
dışarda dolaşıyodum. tam markete gircem kabak ağacına çıktım kabak yedim.sonra orda uyudum kabak kafama düştü bi baktım portakal beni içine almış.kestim portakalı.sonunda limonun içinden çıktım ve kendimi ayda buldum.ayda dolaşırkene bi baktım burda hava yok soktum kafamı lava obsidyen oldu kafam patladı bi baktım balkabağı üstümde zıplıyor steve geliyor balkabağını yiyor enderman geliyor steveyi yiyor enderdragon geliyor endermanı yiyor ben geliyom pilav yiyorum enderdragonada elma veriyorum