Beyler 10 Taneye Yakın eror Var ben bunları nasıl düzelticem yardım edermisiniz!

Shiptar

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Beyler Bu Erorlaın cözümünü bilen varmı

mesela silkspawner eror veriyor en son sürümü indiriyom bu sefer calısmıyor.

skriptde bir sürü hata var ama skript ztn en son sürüm error neden veriyo anlamadım.

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
SilkSpawners ' un 3.7.3 versiyonunu yüklemeyi dene. (
)
MythicMobs'un sürümü eski ! Bu versiyonu dene. (
)
Skript plugininin klasöründeki config.sk yı notepad++ tarzı bir programla aç. "check for new version: true" bu ayarı false yap. Düzelmesi lazım.
Son hata ise " Xerial SQLite driver" kullanmadığını söylüyor. Çözümünü ben de bilmiyorum.

Shiptar

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
[11:18:16] [Server thread/WARN]: [MythicMobs] Task #264 for MythicMobs v2.2.0 generated an exception java.lang.NullPointerException at net.elseland.xikage.MythicMobs.RandomSpawning.RandomSpawner.doSpawns(RandomSpawner.java:196) -[?:?] at net.elseland.xikage.MythicMobs.RandomSpawning.RandomSpawner.tickAll(RandomSpawner.java:185) -[?:?] at net.elseland.xikage.MythicMobs.Clock.MythicMobsClock.run(MythicMobsClock.java:48) -[?:?] at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R4.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:71) -[craftbukkit.jar:git-Spigot-1.7.9-R0.2-208-ge0f2e95] at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R4.scheduler.CraftScheduler.mainThreadHeartbeat(CraftScheduler.java:350) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1.7.9-R0.2-208-ge0f2e95] at net.minecraft.server.v1_7_R4.MinecraftServer.v(MinecraftServer.java:641) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1.7.9-R0.2-208-ge0f2e95] at net.minecraft.server.v1_7_R4.DedicatedServer.v(DedicatedServer.java:289) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1.7.9-R0.2-208-ge0f2e95] at net.minecraft.server.v1_7_R4.MinecraftServer.u(MinecraftServer.java:584) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1.7.9-R0.2-208-ge0f2e95] at net.minecraft.server.v1_7_R4.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:490) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1.7.9-R0.2-208-ge0f2e95] at net.minecraft.server.v1_7_R4.ThreadServerApplication.run(SourceFile:628) [craftbukkit.jar:git-Spigot-1.7.9-R0.2-208-ge0f2e95]

verdigin mythickmobs calısmadı hic komutları yazınca help dedi

SilkSpawners ' un 3.7.3 versiyonunu yüklemeyi dene. (
)
MythicMobs'un sürümü eski ! Bu versiyonu dene. (
)
Skript plugininin klasöründeki config.sk yı notepad++ tarzı bir programla aç. "check for new version: true" bu ayarı false yap. Düzelmesi lazım.
Son hata ise " Xerial SQLite driver" kullanmadığını söylüyor. Çözümünü ben de bilmiyorum.
Valla Sagol Kardeş Baya Yardımcı Oldun Suanki Hali Bu Baya Bi Error Kalktı Sadece Mythickmobs var error bide spleef diyor ama bende spleef ile alakalı hic bisey yok :D

son hali bu logların

errorlar bunlar kaldı bir tek

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
210 ve 211. satırlarda söylenen : "tekorman" dünyası yüklenemiyor, çünkü dosyası bulunamadı. Eğer kaldırmak istediysen "/mv remove" komutu ile ayar dosyasından kaldırabilirsin.

414. satırda söylenen : WorldGuard 6.0 veya üstü kullan

384. satırda söylenen : enabledSigns listesinde bilinmeyen item olan SPLEEF ' i kullandın diyor.

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
iConomy hatası kritik bir bug olabilir vb. diyor EssentialsEconomy kullanabilirsin. Bu sayede 1 pluginden tasarruf etmiş olursun.
MythicMobs konusunda, benim söylediğim versiyonu yüklememişsin. Eski versiyon uyarısı veriyor.

Shiptar

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
iconoym kaldırımmı yani essentialsın kendi economy si yeterli olurmu?

Birde Sizin verdiginiz Mythicmobs pl si calısmadı hatasını verdim yukarda