emrah4434
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ekran katındandır daha iyi bir ekran kartı gerekli olabilir. Ben en fazla 64 gb destekli anakart gördüm 155gb nasıl yaptınızBeyler 115Gb Ram Verdim hala Shaderle oynıyamıyorum nedenki Acaba Çok kasıyor
Ekran katındandır daha iyi bir ekran kartı gerekli olabilir. Ben en fazla 64 gb destekli anakart gördüm 155gb nasıl yaptınızBeyler 115Gb Ram Verdim hala Shaderle oynıyamıyorum nedenki Acaba Çok kasıyor
<dkjlasldjaskldjaEkran katındandır daha iyi bir ekran kartı gerekli olabilir. Ben en fazla 64 gb destekli anakart gördüm 155gb nasıl yaptınız![]()
Sen anlamadın galiba. Arkadaşın 32GB Rami varmış o 30unu vermiş. Ama minecraft 225 MB kullandığını gösteriyormuş.225MB RAM ile 30GB veremezsin ki
Tamam işte 4 ram slotu var. 64*4 = 256gbEkran katındandır daha iyi bir ekran kartı gerekli olabilir. Ben en fazla 64 gb destekli anakart gördüm 155gb nasıl yaptınız![]()
Tamamda bütün anakart 64 gb destekliyor bir slot 64gb desteklemiyorTamam işte 4 ram slotu var. 64*4 = 256gb
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
128 256 gb dedicated serverler nasıl oluyor ?Tamamda bütün anakart 64 gb destekliyor bir slot 64gb desteklemiyor![]()
Onlar özel bir server sistemi ile yapıyorlar 2 3 tane işlemci bile takabiliyorlar isletim sistemi desteklemesi lazım ramleride aynı şekilde özel bir sistemlerle yapıyorlar.128 256 gb dedicated serverler nasıl oluyor ?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Elbette iyi değil peki o zaman neden kasıyor. İşlemcide i7 imişBahsettiğimiz oyun grafikleri çok mükemmel olan bir oyun değil, bunu düşünerek söyledim ama genel anlamda ekran kartı 1. sıradadır tabii ki.