Beyler acil yardım

yoq11

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ben bu oyunu bi akrabamın evinde oynamıstım ve hoşuma gitti fakat akrabamın evindeki sürümde e ve o ya basınca bütüm itemler çıkıyordu benim eve indirdigim sürümde olmuyor bana onun indirme linkini atabilirmisiniz?

KenJu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onun Minecraft'ında TooManyİtems modu vardır. İnternette 1.3.1/2 sürümüne göre araştır bulursun.

yoq11

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
son bi sorum olacak ben önceden birtane yüklemiştim ona bi dosya ekledim oyun bozuldu sildim yeni farklı sürüm yükledim ama yinede bozuk oyun

KenJu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunu ilk açarken - Force Update yazıssını seç oyunu en baştan kuracaktır yükledikten sonra tekrar atarsan hiçbir sorun çıkmaz.

Kurulumunu biliyorsun galiba ben yinede anlatıyım,

TooManyİtems klasörünün içindeki dosyaları, Başlat>Çalıştır>%appdata%>.minecraft>bin>minecraft.jar'a sağ tıkla birlikte aç de winrar arviş yöneticisini tıkla (Eğer yoksa internetten bulabilirsin.) Minecraft.jar içindeki Meta.INF klasörünü sil. TooManyİtems'in içindekileri Minecraft.jar ' a at.

Kurulumu böyle, Birde bozuldu derken nasıl bir bozulmadan bahsediyorsun oyunu açarken siyah ekrandamı kalıyor ?

Eğer siyah ekranda kalıyorsa ; Ya Minecraft.jar içindeki Meta.INF silmemişsindir, yada TooManyİtems oyundaki başka bir mod ile çakışıyordur.