Benim de işime yaradı*Git şimdi yanına lan ben seni seviyorum de bak önce araştır sevgilisi var mı varsa ayıracak sın sevgilisi ile iyi arkadaş ol bi müddet sonra evlerine fln gitmeye başla sonra kıza sevgilisinden gelen bir msj gibi bir şey ler yaz sonra aralarına birilerini sok senin vardır arkadaş çevre vardır onları işe ortak et ayırdın sonra kızlar ayrılık döneminde kıskançlık cinneti geçirirler sen bunda N fayda lanarak kıza küçük küçük notlar yaz gönder ama elden değil çantasına koy mesela sonra hediyeler al kızlar manyaktır 1gülü gözlerin de baya bir büyütür sonra bu gizemli notları gönderen gizemli kişiye ilgi duyacaktır ve zamanla o kim olursa olsun onla birlikte olmak isteyecektir prezervatif işini sonra konuşuruz
Bir Map tasarımcısının gizli Map mahzeninden gönderildi
Git Yüzüne tükür o zaman sana aşık olacaktır
HUAWEI Y320-U10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hahaha Gülmekten OldümÇok uğraşmayın böyle.Başka bir çocuk var mı ona bak.Baktın var,ayırmana gerek yok.Kızı vur av tüfeği ile.Başka birisi varsa temiz bir kız olamaz.Baktın sevgilisi falan yok, biraz karizmatik gözükmeye çalış.Kız malsa derslerinde az ufak yardım et.Hatta birlikte soru çözerken kızın elini,elindeki kalemle tutup kıza bi sıcaklık hissettir.Kız da utanma falan varsa biraz daha romantizme devam et.Baktın utanmıyo kızı bıçakla.Bu kız da kesin bir şey var.Her neyse konuya dönelim.Kızla bir süre bu romantizm havalarını takıldıktan sonra yakınlaşıp kankalaşmaya bak.Herkes bilir ki kankadan iyi sevgili olur.Birbirinize sırlarınızı açıklayabilecek kadar yakınlaşın.Baktın kız sırlarını açıklamıyor mermeri kafasına göm.Kim bilir senden neler saklıyordur.Neyse kız sırlarını açıkladığında 2. sıranın senin olmasına bak.Söze şöyle gir:
"Aslında benim de bir sırrım var...Ben.. Sana aşığımm.."
Burası altın nokta.Kız mal mal bir bakış atarsa 45 numara botlarla tekmeyi atıp kaldırım taşına vur kafasını.Baktın biraz arada kalmış gibi mallaşmış,elini falan tut.Kız yakın olduğunu hisseder,öyle kafaya gelir.Baktın direk kabul etti yanağını öpüp kaç.1-2 gün okula gelme anlasın değerini.Okula hediyelerle git 1-2 ay böyle flört etmeye bak.Sonra kızın ailesiyle falan tanışmaya çalış.Baktın ortam müsait ilan-ı aşk yapıp kızın ailesine de durumu izah et.En tehlikeli kısım burası.Abisi varsa açıkça mezarını hazırla.Baba hödük gibi bakarsa "cafer bez getir." Baba kanıtla kızı sevdiğini tarzı triplere girerse kendini kanıtla.Bunların biraz daha uzatarak kızla "yasak aşk"a gerek kalmadan 4 seneye evlenirsin.Sonrası futbol takımı kurmak için lisans ve diğer saçma şeyler.
Basit.Sınıftakileri öldür.Böylece katil gibi bakmazlar.Hahaha Gülmekten Oldüm[DOUBLEPOST=1412194565,1412194466][/DOUBLEPOST]o Değilde Keng Sword , Ninjutsu Dersleri Aldım Bi ara Sınıftakiler Katil Gibi Bakıyolar Ondan nası kurtulcam asıl sorun o ondan sonrası gelir
![]()
Tutcam Kızı YatırcamBasit.Sınıftakileri öldür.Böylece katil gibi bakmazlar.
Okulda yürümez bence çatıda yap.Sınıftan herkesi çıkarmana gerek kalmazTutcam Kızı YatırcamTenefüste Herkezi Cıkartıp 10 Dk de İşi Bitircem En İyisi Bu
![]()
Onu Bunu Geçtim İnsanlara İşkence Yapmaktan hoslanıdrım 1-2 Ay Önce Şimdi Kız Peşinde Koşuyorum niye böyle oldu acaba Sınıftakiler Yüzündenmi neOkulda yürümez bence çatıda yap.Sınıftan herkesi çıkarmana gerek kalmaz
Ben ortaokulda sırf işkenceden hoşlanıyorum diye arkadaşa vurayım derken hoca sınıfa girdi ve hocanın surata vurdum.Sonra çaktırmamak için yere düşmüş taklidi yapıp hocam özür dilerim demiştim.Bence çatıya çıkmadığın için böyle oldu çatıya çıkıp yap geçer.Onu Bunu Geçtim İnsanlara İşkence Yapmaktan hoslanıdrım 1-2 Ay Önce Şimdi Kız Peşinde Koşuyorum niye böyle oldu acaba Sınıftakiler Yüzündenmi ne![]()