kardesm yettı ama herkes kullanıyo delı edıyo benı zaten kullanıyodum adamlar hack bırlestırıp gırıyo bılıyosan soleHack mi kullanıcan ?
Hepsini açınca aynı anda işlevlerini gerçekleştiremezler gereksiz bir şey yani o arkadaşın kafasından istiyorum.hayr kardesm anlamıyon arkadasım bildgn hackları bırlestrms mesela combat a 2-3 tane kill aura criticals fln eklemıs nasılsa ?
Herkes gibi olmak zorunda değilsin ettiniz içine serverların hacklerden dolayı oynanmıyokardesm yettı ama herkes kullanıyo delı edıyo benı zaten kullanıyodum adamlar hack bırlestırıp gırıyo bılıyosan sole
kardesm KARISAMASSINBöylelerini görünce sövesim geliyor :'/ @rayandu06 @Iskefiyeli18
Cidden utanmayıp bir de bunu burada anlatıyor musun? Yazık vallaha beceriksizliğini kabullenemeyip hile kullanıyorsan gerçekten yazık.kardesm yettı ama herkes kullanıyo delı edıyo benı zaten kullanıyodum adamlar hack bırlestırıp gırıyo bılıyosan sole
O karışamazsa sende hack ile ilgili bir soru SORAMAZSIN bu forumda anladın mı ? !!!kardesm KARISAMASSIN