Beyler bir bakar mısınız?

ozgursarioglan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hacılar merhaba ben bilgisayarıma bukkit server kurdum ve ahmetin plugin paketini kullanıyorum..
şunu kullanıyorum yani
https://forum.gamer.com.tr/konu/ahm...ürkçe-plugin-paketi-2014-1-7-2-güncel.180697/
ama lakin arkadaşlar ile biraz takılınca oyundan atıyor ve tekrar girmeye çalıştığımızda oyunda olan başka biri oyunda düşüyor.. galiba zorla kapatıldı falan yazıyordu..
ilk sorum bu yani nasıl çözebilirim bu sorunu.. bir diğer sorum ise sizin kullandığınız güncel plugin paketleri.. neler yani sitede sürekli güncel başka paketler var mı?
teşekkürler.

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Çok Normaldir.Server Hamachili İse Sizde Bu Server'i Baslatirken .bat İle Başlatiyorsaniz Herhangi Bir İnternet Gitmesi Veya Takilmasiyla Sizin ve Server'daki İnsanlarin Oyundan Düşmesine Sebeb Olursunuz.Bunun Plugin İle Bir Alakasi Yoktur Tamamen Sizden Kaynaklanan Bir Sorundur.

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
plugin paketi kullanmamanı öneririm pluginlerini bukkit.org'dan bul kulanımını öğren serverin temiz olsun

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
ozaman cevap veremem ama serveri sil yeniden yükle

ozgursarioglan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu Çok Normaldir.Server Hamachili İse Sizde Bu Server'i Baslatirken .bat İle Başlatiyorsaniz Herhangi Bir İnternet Gitmesi Veya Takilmasiyla Sizin ve Server'daki İnsanlarin Oyundan Düşmesine Sebeb Olursunuz.Bunun Plugin İle Bir Alakasi Yoktur Tamamen Sizden Kaynaklanan Bir Sorundur.
hayır hamachi kullanmıyorum.. modem üzerinden port yönlendirme yaptım.. ha bide data provider ı kotrol ettim oyunda olduğumuz süre içerisinde benim internetimde kopma yaşanmamış..
pulugin yüzünden olabileceğini düşünüyorum çünkü sorun bu paketi yükledikten sonra başladı.
cevabın için teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1401635517,1401635415][/DOUBLEPOST]
plugin paketi kullanmamanı öneririm pluginlerini bukkit.org'dan bul kulanımını öğren serverin temiz olsun
hocam bu konuda çok haklısın ama paketin içindeki puluginleri biliiyorum az çok ve deneme imkanımda oldu ama bu sorun var işte senin dediğin gibi tekrar kuramayı deneyeceğim.. cevabın için teşekkür ederim.[DOUBLEPOST=1401635640][/DOUBLEPOST]
Pluginle bir alakasi yok arkadaşin interneti gidiyor o hariç sunucudaki herkes düsüyorsa evden açmiş
evet şu an evdeki bilgisayarımın üzerine kurulu server.. ama bir kaç sorunu halledince ora düzey bir game server alacağım.. teşekkürler