Beyler dünyayı zombiler bassa ne yaparsınız?

alp75

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
star warstaki stormtrooperleri TIE Fighter pilotları süper battle droidleri toplayıp ordu yapıp darth vaderın zırhını giyerim elime ışın kılıcını alır dalarım

Vretil

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zombi virüsü kuduzun geliştirilmiş hali olabilir diye bir video vardı Ruhi Çenet'in sanırım neyse heh ona bakın anlarsınız.

McFanatik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben direk evde kedimi aramaya başlarım bulunca onu omzuma alıp yanımada sopa gibi bişi alıp salona giderdim
salonda nunchakuyuda alırdım (nunchaku dedigim nasi desem biri mınçika diyo biri mumcika öyle bişi iste 2 sopa var arasında zincir )
2 tane nunchakuyuda alıp 1ini belime digerini elime alıp kediyi koltugun oralara koyardım salonun kapısını kitlerdim
camlar acıksa kapatıp
perdeleri indirirdim iceri zombi girse bruce lee gibi olmasada bende biraz biliyom muncika cevirmeyi :D lah lah lah kafasına kafasına gecirirdim
bi vururdum kemik kırılırdı :D
yani salonda dururdum zombi gelirse nunchakuyla haaaaaytttt hop hodaaaaa yapıp saldırırrım yani yerde terlik varsa onu güdümlü füzeymiş gibi fırlatırdım..
sonra salondaki ev telefonunu alıp yardım cagırırdım
ve kesin hatlarda sıkıntı olacagı icin
mother f... diyip telefonu geri koyardım
sonra evi bi gezerdim söyle hic kimse yoksa bütün odaları filan herşeyi kitlerdim salonun kapısınıda kitlerdim kedimle orda dururdum
sonra perdeyi az aralayıp dışarda kimse varmı onu kontrol ederdim olayları izlerdim
en son acıkmaya başladıgımda yani 3 4 saat sonra
apartman kapısını acıp karşı komsuya giderdim kapıyı taaah taaah kırarcasına caldıktan sonra aşadan zombi geliyomu diye bakardımki
cok güvensiz biyerdeyim
orda insan oldugunu bile bilmiyom
eger karşı komsuda yaşayan birisi yoksa umudumu keserdim cünkü aşa kata inecek g.t yok bende :D
iceri girerdim gine salonda beklerdim
aslında kedim olmasaydı wat ta faaaaaaaaaaaaaaaak diyip apartman kapısını acıp ordan apartmandan cıkıp muncikyla önüme cıkanı pat pat pat :D
sonra yaşayan insan bulmaya giderdim birlik olup
1 ay sonra filan artık iyice antarese giden yolları temizledikten sonra
etrafa baka baka yavaş yavaş giderdik sonra ordaki en iyi pclere gecip gece parti veirp outlast oynardık fsasadafasd
hayal gücüm ne güzelmiş

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olum uğraşmadan Anti-LPQ79'u bulurdum işte.Bu ne lan nançakayı nerden bulacam kediyi at zombiler s******tir olup gitsin işte

Telekinetic

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bütün yorumları okudum şimdi sizin yüzünüzden sol gözüm yanıyor şimdi ilk zombi ben olcam sizin yüzünüzden :D

Neyse benim yapacaklarım basit onca yıl cs,cod,crysis,assassin's creed,minecraft,terraria,cube world,rogue legacy, operation flashpoint, fallen earth, tf2, orcs must die ve sniper eliteyi boş yere oynamadık heralde :D

İlk önce birinci kattayız bu çok tehlikeli olsada bütün odaları dolaşırım o kadar korku oyunu videosu seyrettim ani canavar çıksada kaçarım :D bütün odaları dolaştıktan sonra benim odamdaki balkona çıkıp bir tane arabanın üstüne atlarım arada çok metre yok olsa olsa 18 çizikle çıkarız sonra gelen zombileri iki tekme üç yumruk bi kafa dalarım sonra giderim bizim okula oradan bir tane sopa alırım (niye sopa alıyomki demir çubuk var :D) neyse demir çubuğu alırım önüme gelene sokarım sonra bizim arkadaşları falan görürsem iki tanesine sokarım sopayı sen kimle alay ediyodun lan pis herif hatta bir kere sokmam 30 kere sokarım başını bile ezerim hiç sevmediğim çocuk neyse bunuda geçelim o kadar pixel gun 3d oynadık bir yerde kesin boss vardır derim(campaigni bitirmiş adamım okul son bölümdü ama ben ormanı son bölüm yapayım :D) bulurum bossu sokarım heryerine çubuğu oda bana iki tane çakar ya neyse sonra alırım ondan silahı bütün şehri dolaşırım sonra area 43'ü bulurum (43 değil demeyin) ordaki uzaylı pisliğide öldürürüm sonra ormana giderim evrim geçirmiş slendermanlare kafa atarım onlarda bana atar orda iyi bir dayak yeriz sonra ordaki bossu bulursum çıkarırım uzaylı uranyumunu sokarım ağzına vururum gözüne sonra atarım kafayı uranyumu yutup patlar sonra portal açılır bende içine atlarım :D

Neyse bu kadar oyunun devamını oynayamadım
knk pixel gun'da ilk dünyada son bölüm okul. ikinci dünyada paralel dünya diye biyer boss'u da ejderha![DOUBLEPOST=1403343139,1403343011][/DOUBLEPOST]bu arada ben zombilik virüsüne inanmıyom ama 3. sayfada yazdığım yazıdaki gibi gerçek hayatta hack açardım ve telekinezi yapardım.

Not: Telekinezi konusunda tecrübem var sadece 2 yıldır deniyorum yaklaşık 5 yıl olması lazım.
Zombiler gelecekse 3 yıl daha beklemeliler :D

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
knk pixel gun'da ilk dünyada son bölüm okul. ikinci dünyada paralel dünya diye biyer boss'u da ejderha![DOUBLEPOST=1403343139,1403343011][/DOUBLEPOST]bu arada ben zombilik virüsüne inanmıyom ama 3. sayfada yazdığım yazıdaki gibi gerçek hayatta hack açardım ve telekinezi yapardım.

Not: Telekinezi konusunda tecrübem var sadece 2 yıldır deniyorum yaklaşık 5 yıl olması lazım.
Zombiler gelecekse 3 yıl daha beklemeliler :D
evet biliyom ikinci boss ejderha ama ben oraya gelemedim bütün yıldızları al diyor ben kill the monsters quickly midir ne onu yapamadım

Telekinetic

Marangoz
En iyi cevaplar
0
evet biliyom ikinci boss ejderha ama ben oraya gelemedim bütün yıldızları al diyor ben kill the monsters quickly midir ne onu yapamadım
hepsini hızlıca öldür demek (yani hemen bölümü bitir). haklısın zor bir şey ben zombileri arıyıp bulamıyordum. hızlı ararsan olur. neyse konu sapmasın zombilere "mi fenne Allah" derdim.