Beyler eğer anime stok yapmak istiyorsanız bir arkadaşım için yazdığım stoklar

Kurasaki_Ichigo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
benm izlediklerimin 3 de 1 i ama maksat yardımcı olabilmek oldun yazıyorum hepsi mükemmel animeler
needless-naruto-one piece-bleach-high school dxd-high school dxd new-tokyo ghoul-tokyo ghoul ja-isuca-akame ga kill-akatsuki no yona-keseijuu sei no kakuritsu-world trigger-fairy tail-no game no life-attack of titan-hellsing-code geass-kaichou wa maid sama-gants- full metal alchemist-omamori himari-sworth art online- steins gate- blue exorcist-hunterx hunter - kiss x siss-gintama-mirai nikki- infinite stratos-another-high school of the dead-asa no yoichi-belzebub-guilty crown-great teacher onizuka-History's Strongest Disciple Kenichi-k project-fate/stay night-air gear-freezing-accel world-bakuman-d.n angel-date a live-maken ki-Death Note

Son düzenleme:

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Air gear'ın çizimleri fazla kötü ._.
Saydıklarının %30'u falan ecchi zaten neyse :(

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Naruto konusunda katılamıyorum sana. Naruto arşivlik animeler arasında değil. Mangası mükemmel fakat animesi ortalama bir anime sadece. Sword Art Online'ın da ilk sezon arşivlik ama 2. Sezon koleksiyon yapmayanlar için gereksiz ^^ Ayrıca listede School Days de olmalı diye düşünüyorum ben :)

Kurasaki_Ichigo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Naruto konusunda katılamıyorum sana. Naruto arşivlik animeler arasında değil. Mangası mükemmel fakat animesi ortalama bir anime sadece. Sword Art Online'ın da ilk sezon arşivlik ama 2. Sezon koleksiyon yapmayanlar için gereksiz ^^ Ayrıca listede School Days de olmalı diye düşünüyorum ben :)
ben school days izlediğimde psikolojimi bozmuştu kafaya yemiştim sonunta birbirlerini falan katlediodu ana karakter falan ölüo hatırladıkca gına gelior sworth art online 2 biraz bozdu ama yine idare eder bu arada one piece izlesen 1 seneni alır 800 bölüm nerdeyse ve hepsini takip ediorum bu animelerin benm favorim tokyo ghoul[DOUBLEPOST=1422101391,1422101341][/DOUBLEPOST]
Air gear'ın çizimleri fazla kötü ._.
Saydıklarının %30'u falan ecchi zaten neyse :(
aynn biraz ecchi ye düşkün bir insanım ama ecchi güzeldir :D

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ben school days izlediğimde psikolojimi bozmuştu kafaya yemiştim sonunta birbirlerini falan katlediodu ana karakter falan ölüo hatırladıkca gına gelior sworth art online 2 biraz bozdu ama yine idare eder bu arada one piece izlesen 1 seneni alır 800 bölüm nerdeyse ve hepsini takip ediorum bu animelerin benm favorim tokyo ghoul[DOUBLEPOST=1422101391,1422101341][/DOUBLEPOST]
aynn biraz ecchi ye düşkün bir insanım ama ecchi güzeldir :D
Türkanimede 680 bölümü var yaklaşık ._. 1 yazda bitirilir hem :( Günde 20 bölüm izlemek <3 *

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
One piece 3 ayda rahat rahat güncele gelinilebilecek bir anime. Bölümleri ortalama 14 dakika zaten. 1 saatte 4 bölüm izliyosun ^^ Ayrıca Shingeki no Bahamut da çok güzel tavsiye ederim onu izlemeni. Son olarak kill la kill ve akame ga kill'i göremedim gibi geldi. Yazdıysan kusuruma bakma ama yazmadıysan eklemelisin bence ^^

Kurasaki_Ichigo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
One piece 3 ayda rahat rahat güncele gelinilebilecek bir anime. Bölümleri ortalama 14 dakika zaten. 1 saatte 4 bölüm izliyosun ^^ Ayrıca Shingeki no Bahamut da çok güzel tavsiye ederim onu izlemeni. Son olarak kill la kill ve akame ga kill'i göremedim gibi geldi. Yazdıysan kusuruma bakma ama yazmadıysan eklemelisin bence ^^
kill la kill i izledim de akame ga kill ekli kill la kill ek ilgimi cekmedi

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çok fazla bölümü olan animeleri sevmiyorum özellikle Naruto(bıraktım izlemeyi), One Piece gibi animeler. Çok uzun anime ve hikayesini anlaması zor.
Şahsen 12-24 bölüm arası animeleri tercih ediyorum özellikle içinde romantizm ve ecchi var ise.

Kurasaki_Ichigo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
akame ga kill i batırdılar eklemis olsam bile animenin mangayla alakası bile yok[DOUBLEPOST=1422101814,1422101782][/DOUBLEPOST]
Çok fazla bölümü olan animeleri sevmiyorum özellikle Naruto(bıraktım izlemeyi), One Piece gibi animeler. Çok uzun anime ve hikayesini anlaması zor.
Şahsen 12-24 bölüm arası animeleri tercih ediyorum özellikle içinde romantizm ve ecchi var ise.
burdakiler %90 ı ole kardes zaten[DOUBLEPOST=1422101846][/DOUBLEPOST]az bölümlü 4 5 tane anime haric hepsi

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Death Note'da yok galiba? Ben izlemedim death note u zaten ama onun da mangası mükemmel ötesi bir şey! Animesini inatla izlemiyorum sonu hayal kırıklığı olmasın diye ^^

Kurasaki_Ichigo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Death Note'da yok galiba? Ben izlemedim death note u zaten ama onun da mangası mükemmel ötesi bir şey! Animesini inatla izlemiyorum sonu hayal kırıklığı olmasın diye ^^
death note nin sonu basında belliydi zaten insanların pek ilgisini cekmedi[DOUBLEPOST=1422102093,1422102027][/DOUBLEPOST]animede sonunda ölüyor