Kurasaki_Ichigo
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Maksat o deilO zaman sorunluyum ._.
O saç yapısıyla o film tutmaz![]()
Narutonun hinata ile evlenip +10 kuyruklu olması ve sheringanı olacağı kaıındaki haberler beni cıldırtıyor 
Maksat o deilO zaman sorunluyum ._.
O saç yapısıyla o film tutmaz![]()
Naruto'nun Rinnegan'ı açabilecek güce ulaşamadığı için çok sinirleniyordum bi' aralar sonra "Bırak banane ya açamazsa açamazsın bağane" dedim bıraktım animeyi.Maksat o deilNarutonun hinata ile evlenip +10 kuyruklu olması ve sheringanı olacağı kaıındaki haberler beni cıldırtıyor
kaıındaki ?Maksat o deilNarutonun hinata ile evlenip +10 kuyruklu olması ve sheringanı olacağı kaıındaki haberler beni cıldırtıyor
Kuroko pülüz*Facebook'taki anime grubunda herkes Sakura'cı olmuş ben oradan gelip İno'yu savunuyorum düşün. xD
Naruto'nun Rinnegan'ı açabilecek güce ulaşamadığı için çok sinirleniyordum bi' aralar sonra "Bırak banane ya açamazsa açamazsın bağane" dedim bıraktım animeyi.
kaıındaki deil hakkındakikaıındaki ?sheringan ?
[DOUBLEPOST=1422104037,1422103995][/DOUBLEPOST]
Kuroko pülüz*
Juubi'de sharingan olduğu için sharingan var mı demeye çalışıyorsun[DOUBLEPOST=1422104176,1422104097][/DOUBLEPOST]narutonun rinnegan acıcak gücü var rinnegon gözü uzumaki soyundan gelmekte son rinnegan ve geriye kalan bütün rinnegan sahipleri uzumaki soyundandı
kaıındaki deil hakkındakisharinganda 10 kuyruklunu gözünde sharingan olduğu icin var