Beyler Ekrankartı çok erkan ısınıyor elimi değiyorum elimi yakıyo oderece sıcak!

xxxyağızxxx

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
başlıktaki bibi aşırıderecede ısınıyor bu ısınmadan dolayı ekranın bağzı yerderinde kahve rengi çizgiler var ekran kartının ısınmasını nasıl önleyebilirim fan suan yavaş dönüyo galiba

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ekran kartın eskilerden kalmış sanırsam toplama kullanıyorsan yeni ekran kartı eğer laptopsa yeni pc.

xxxyağızxxx

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
beyler pc 2010 model ekrankartı sağlam soğutmam lazım sıcakken oyunlar donuyo normal çalışırkende cok ısınıyo fan açlışmıyor yeni fan alsam çünkü ekran kartı sağlam[DOUBLEPOST=1407420611,1407417541][/DOUBLEPOST]beyler fan şimdi çalışıyor fakat hağla çok aşırı sıcak

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
Ekran kartı modelini, diğer sistem bileşenlerini bize aktar. Bu arada yük altındayken zaten ekran kartları el yakacak derecede ısınır. Eğer dizüstü bilgisayar kullanıyorsan bilgisayarına uygun bir notebook soğutucusu al. Cooler Master marka tercih edebilirsin.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dizüstü kullandığını sanmam.
Çift fan olayı diz üstünde ayrı bir durum ayrıca aşırı ısınmada Nvidia'nın mobil GPU'ları voltaj düşürerek kendini koruma yoluna giderler.

Masaüstü ise sisteminin gücüne bağlı eğerki 6970 tarzı güçlü bir GPU kullanıyorsan benim sana önerim vram'lerin üstüne pasif soğutucu takıp kelepçe yardımı ile bir H75 veya CM Seidon 120V takmak olacaktır :)

Kendim denemek istedim fakat zaten 1 tane 120mm soğutucu var ikincisine yatırım yapak saçma diye almadım 400 liraya AIO ekran kartı ve CPU soğutacağıma 600-700 masraf yapar Custom soğutma dizerim gerek yok.

Sistem bileşenleri PSU'nı ve ısı değerlerini alalım kartta voltaj varmı OC yaptınmı bu konuda da bir bilgi verirsen daha iyi sonuçlara ulaşabilirim. :)

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kasanın soğutması yeterli mi? Komple kasa mı ısınıyor yoksa sadece ekran kartı mı? Bu arada bilgisayarın ne türdü? Kasa ise "açarak mı dokundun aqa?" gibi bir yorumum olacak çünkü. Ha bir de toplama bilgisayar ise ekran kartını dolmadıysa garantisi ile servise gönder. :sgül: