Beyler gine ölümden döndüm :(

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her 1 ayda kaza geçirmekten bıktım yani arabayı doğru düzgün kullanamıyorlarmı benmi dikkatsizim anlamadım.O kadar da dikkatliyim ki. O kadar
insan var araba gelip bana çarpıyo.Neyse beyler siz dikkatli olun.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
:ölüm: bu arabaların sağı solu belli olmaz uzak durun.s

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ankarada oturmuyorsan senin gelip arabanma çarpma olasagılıgın 0 :D[DOUBLEPOST=1437219774,1437219671][/DOUBLEPOST]Ki bu halimle çarpamam 2 ay :D

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçmiş olsun. Bana da çarpmıştı bi kere, 2 a falan oldu, okuldan çıkmış dershaneye gidiyoduk. Bi binanın otoparkı vardı orda da bi kaç tane yavru kedi vardı. Arkadaş ısrar etti illa seveyim diye. Onu beklerken bi tane araba geri geri yaklaşık bi 5-10 kilometre hızla geldi bana bi geçirdi :D Hani iri olmasam yerdeydim zor durdum zaten. Herif hala da görmüyo, bagaj kapağına vurdum bi tane anca gördü ...
Ankarada oturmuyorsan senin gelip arabanma çarpma olasagılıgın 0 :D[DOUBLEPOST=1437219774,1437219671][/DOUBLEPOST]Ki bu halimle çarpamam 2 ay :D
Ankarada oturuyorum :(
Lan yoksa o sen miydin .s

Moderatör tarafından düzenlendi:

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçmiş olsun. Bana da çarpmıştı bi kere, 2 a falan oldu, okuldan çıkmış dershaneye gidiyoduk. Bi binanın otoparkı vardı orda da bi kaç tane yavru kedi vardı. Arkadaş ısrar etti illa seveyim diye. Onu beklerken bi tane araba geri geri yaklaşık bi 5-10 kilometre hızla geldi bana bi geçirdi :D Hani iri olmasam yerdeydim zor durdum zaten. Herif hala da görmüyo, bagaj kapağına vurdum bi tane anca gördü ...

Ankarada oturuyorum :(
Lan yoksa o sen miydin .s
ayagım sakat :D çarpamam :D

Moderatör tarafından düzenlendi:

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sağolun beyler gine çıkışta karşıdan geçerken çarptı ya şu anda kolum çatlak ama sıkıntı yok alıştı bünyem.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bay Papyon sen 9 canlı değil miydin ? :p
Bana da motor çarpmıştı doktora bile gitmemiştim normal hayata devam etmiştim Allah`a Şükürler olsun ki...