beyler hangi plugini bilmiyorsunuz yazın video çekelim

KingOfTheBrave

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler hangi plugini bilmiyorsunuz yazın video çekelim
youtubede LeatherGaming Olarak Plugin Videoları Çekiyoruz
Plugini Söyleyin Çekelim

Obkaros

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
PlotMe, WorldGuard, GroupManager, PermissonsEx, Faction, ChestShop, Minigames, CreativeGates.
Hepsini biliyorum ancak oyuncuların çoğu bu pluginlerde sıkıntı çekiyor sen en iyisi baştan başlayıp hepsinin videosunu çek :)

AlpxTer

mc.airesblue.net
En iyi cevaplar
1
TabMenager :( lütfen ya /nick ??.??? yazdıgımızda adımız değişiyor ama tab'da değişmiyor onu bilmiyorum yardım edersen çok mãkbule geçer :) Teşekkür ederim

KingOfTheBrave

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
önemli değil kardeşim
her bilmediğin şeyde her isteğinde her sorununda benimle iletişime geç skype : mc.jtknight

AlpxTer

mc.airesblue.net
En iyi cevaplar
1
hani /nick &6&lalptekin yazarsın ''-alptekin'' olur nickin ve yabda gözükür olmuyo işte :(

KinGCrowLey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yün kılıcı ile buz kılıcı plugini vardı bi sw de görmüştüm adını bilmiorum yün kılıcı 30 tane yün fırlatıyor havada patlıyor yünler buz kılıcıda buz atıyor.

spektrumcoll

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ya kardes benım bır serverım var ama komut blogunu kullanamıom komut blogununu kullanmak ıcın hangı plugnuını indirmem gerekır

lolkraltrol

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
creative gates minigames çek bunları bilmiyom minigames azcık biliyomda yeterli değil

spektrumcoll

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ya beyler ben serverimde komut blogunu kullanamıom hanı devrelerde ıse yarayan komut blogu onu kullanmam ıcın bir plugın varsa söyler misiniz lutfen :solmak:[DOUBLEPOST=1374091474,1374084745][/DOUBLEPOST]beyler birde serverde warplar arası 3 sanıye olur o nu nasıl ayarlıoruz