Beyler holograpich Display 1.7 uyumlu da Bunun İcin Skript Varmıs Yazabilen Varmı? 1.8 icin

Shiptar

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.7 dede 1.8 dede görünücek sürüm hangisi

1.7 oyuncularıda görücek 1.8 oyuncularıda

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
1.7 dede 1.8 dede görünücek sürüm hangisi

1.7 oyuncularıda görücek 1.8 oyuncularıda
"hangisi" diye sormadan önce olup olmadığını sorsan güzel olur..
1.7 de zırh askısı olmadığı için hologramlar farklı yollarla yapılıyor. Bu yüzden 1.7-1.8 saçmalığını desteklemesi için uğraşılmamış.

Shiptar

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yani ya 1.8 yada 1.7 mi olcak ikisi icin bi care yokmu

Bir de konu Dısı Ama FeatherBoard Calısmıyor Oyunda Komutları algılıyo Ama Tepki Vermiyor ,/featherboard Yazıyorum Ama bi Etki Olmuyo Cözümünü Bilen Varmı?

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
Aktif Üye
En iyi cevaplar
109

Bir de konu Dısı Ama FeatherBoard Calısmıyor Oyunda Komutları algılıyo Ama Tepki Vermiyor ,/featherboard Yazıyorum Ama bi Etki Olmuyo Cözümünü Bilen Varmı?

İkisi için bir çare vardır. 1.7-1.8 sunucularda hologramın her iki temel sürümde de görünmesi için 3 eklentiye birden sahip olmanız gerekmekte. Ayrıca ProtocolLib eklentisi de linkte verilen sürüm olmalıdır, diğer sürümleri işe yaramayacaktır.
Yani şu eklentilere aynı anda sahip olmanız gerekiyor:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İyi çalışmalar.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Featherboard'ın güncel mi? Değilse güncellemelisin. Eğer çalıntı olarak kullanıyorsan pluginin sahibi "Mvdw" pluginin istediği bir sürümünü kullanıma kapatabiliyor. Bu olduğunda /featherboard veya /fb komutunu girdiğinde herhangi bir yanıt almıyorsun. Eğer çalıntı kullanıyorsan satın almalısın...

Shiptar

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Anladım Benimki Calıntı Büyük ihtimal Netden indirdim Paralısı Vardı Kaybettim Silmişim Herhalde Yanlıslıkla :D :D