Beyler Istek

H

HardCore2

Ziyaretçi
brute force diyo ile 4 yil beklerse ancak doğru kombinasyonu tutturur belki daha fazla
umarım bulur. :D[DOUBLEPOST=1435157164,1435156866][/DOUBLEPOST]
brute force diyo bf ile 4 yil beklerse ancak doğru kombinasyonu tutturur belki daha fazla

PHP:
c7db32a44145a96b4629d2d95478ae08
mesela burda selam beyler yaziyor
32 digit md5 hash

bunu gidip su sitede encypt edersen sonuç selam beyler olacaktır
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

yani pekte zor değilmiş :D
hadi bakalım bunu bulsun arkadaş 2f6fa2e5ccf78bb464590ebb20a20f0b

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
md5 tek taraflı bir şifreleme algoritmasıdır kesinlike çözülemez! o siteler mesela ahmet kelimesinin karşılığı 33552 diyelim oraya 33552 yazıyorsun sana ahmet diyor şimdi bir md5 şifreleyelim abdurrahmankıllıbacak23456 hiçbir md5 sitesi, yazılımı bu md5 i çözemez md5 çözülemez sadece veritabanına kayıtlı olan bilgileri bize sunarlar. algoritmalar var derken md5 zaten bir algoritmadır.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
incelemeni tavsiye ederim.
Bana göre sanal alemdeki her şey hacklenebilir,kırılabilir,craclenebilir.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
2002 doğumlusunuz sanırım. md5 kırılamaz.
Herkes neden bana 2002 doğumlusunuz diyor yav?
2002 doğumlu değilim onun bir hikayesi var;
Benim en sevdiğim rakam 2'dir çünkü en yakın arkadaşım ve ben 2 kişiyiz (mantıksal olarak.).
şimdi o taşınmıştı bir aralar.
bende artık 0'ı sevmeye başladım çünkü o yoksa ben bir hiçtim.
ve forum üye olurken bir başını yani;
2=Birlikteyiz 0=Ayrıldık 0=Ayrılık devam etmekte 2=Tekrar birlikteyiz
olarak yaptım.
Hala birlikte değiliz ama gelecek için.
Belki bir gün olur.
------------------------------------------
Gelelim seni ilgilendirecek mesaja
Ben orada "bana göre" demişim yani benim için anlamına geliyor bu.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana göre sanal alemdeki her şey hacklenebilir,kırılabilir,craclenebilir.
base64 tek algoritmaya dayalı olduğu için internetteki birçok decoder ile açılabiliyor mesela ama md5 keyword'e göre çözdüğü için kırılamaz, yani kırılabilir tabi deneme yanılmayla ama yıllar, asırlar alabilir. Ha Dan Brown'un Dijital Kale adlı kitabını okuyan varsa bilir. Ordaki cihazla 10 dk'da çözersin o ayrı :D

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
base64 tek algoritmaya dayalı olduğu için internetteki birçok decoder ile açılabiliyor mesela ama md5 keyword'e göre çözdüğü için kırılamaz, yani kırılabilir tabi deneme yanılmayla ama yıllar, asırlar alabilir. Ha Dan Brown'un Dijital Kale adlı kitabını okuyan varsa bilir. Ordaki cihazla 10 dk'da çözersin o ayrı :D
Ben daha çok programcılık hakkında kitaplar okuyorum ama sağol not aldım bir kenara
Ayrıca senin de dediğin gibi sonuç olarak kırılır.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben daha çok programcılık hakkında kitaplar okuyorum ama sağol not aldım bir kenara
Ayrıca senin de dediğin gibi sonuç olarak kırılır.
O da bi nevi programcılık hakkında ama hikaye hani :D Orda TRANSLTR diye bi bilgisayar vardı NSA'daydı binlerce işlemcisi vardı kırıyodu falan tabi hikaye hani gerçek değil :D

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
O da bi nevi programcılık hakkında ama hikaye hani :D Orda TRANSLTR diye bi bilgisayar vardı NSA'daydı binlerce işlemcisi vardı kırıyodu falan tabi hikaye hani gerçek değil :D
gerçek bence olmasa bile yakin quantum işlemcili pcler var 1024 qbit brute force ile kiriyor uzun bir surede bir kaynakta okumustum

Birde enigma diye bir film var bu konuyla ilgili izlemenizi tavsiye ederim

konusu:
II. Dünya Savaşı Nazi Almanyası'nın hâkimiyetinde birden çok cephede çok çetin biçimde devam etmektedir. İngiliz İstihbaratı tüm yoğun çabalarına ve yüzlerce kişiyi çalıştırmasına rağmen Almanların kullandığı Enigma şifreleme sistemini çözmeyi başaramamıştır. Almanların çok gizli bir biçimde şifrelediği bu yazışmalar, İngilizlere ve müttefiklerine çok ağır kayıplara mal olmuştur. Çözüm olarak İngiliz hükümeti Deniz Kuvvetleri Komutanlığı çatısı altında ülkenin en iyi şifre çözen beyinlerini ve kriptoloji uzmanlarını toplar. Bu isimlerden biri de farklı çalışmalarıyla tanınan ve kendi yöntemlerinden ödün vermeyen genç profesör Alan Turing'dir. Turing'in ekibe katılması dengeleri alt üst edecek ama o güne kadar hiç denememiş büyük çaplı bir girişimin de kapısını aralayacaktır.
Ünlü İngiliz matematikçi Alan Turing'i filmde Benedict Cumberbatch canlandırırken kendisine Keira Knightley, Matthew Goode, Rory Kinnear ve Allen Leech eşlik ediyor.

Son düzenleme:

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
gerçek bence olmasa bile yakin quantum işlemcili pcler var 1024 qbit brute force ile kiriyor uzun bir surede bir kaynakta okumustum

Birde enigma diye bir film var bu konuyla ilgili izlemenizi tavsiye ederim

konusu:
II. Dünya Savaşı Nazi Almanyası'nın hâkimiyetinde birden çok cephede çok çetin biçimde devam etmektedir. İngiliz İstihbaratı tüm yoğun çabalarına ve yüzlerce kişiyi çalıştırmasına rağmen Almanların kullandığı Enigma şifreleme sistemini çözmeyi başaramamıştır. Almanların çok gizli bir biçimde şifrelediği bu yazışmalar, İngilizlere ve müttefiklerine çok ağır kayıplara mal olmuştur. Çözüm olarak İngiliz hükümeti Deniz Kuvvetleri Komutanlığı çatısı altında ülkenin en iyi şifre çözen beyinlerini ve kriptoloji uzmanlarını toplar. Bu isimlerden biri de farklı çalışmalarıyla tanınan ve kendi yöntemlerinden ödün vermeyen genç profesör Alan Turing'dir. Turing'in ekibe katılması dengeleri alt üst edecek ama o güne kadar hiç denememiş büyük çaplı bir girişimin de kapısını aralayacaktır.
Ünlü İngiliz matematikçi Alan Turing'i filmde Benedict Cumberbatch canlandırırken kendisine Keira Knightley, Matthew Goode, Rory Kinnear ve Allen Leech eşlik ediyor.
10m yüksekliğindeydi ve 100 mü 1000 mi öyle bi sayıda işlemcisi vardı. 128 bit şifreyi 5dk da kırıyodu o kadar şeyi de yoktur yani. Gerçi kitap 1998 de yazılmıştı. Yapılmış olabilir.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi