beyler iyi bi video çekme programı veya kullandığınız bi program

xxataberk12

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
benim pc senin pcyi 2 ye katlar içinden ıphone 5 çıkartır benim pcde 4 monütör var lan ne diyon sen 7.000 GHz işlemcim yazamom ama ınsdinia ekran kartım avr benim full hd led ekran konuşma ok 5.000 tl lik pcm var ne diyon sen bebe
sen cidden özür dilerimsın çünkü o pc sende yok istersen açıklım dağa sistemini doğru yazamamıssın ve senin işlemci büyük ihtimal amd buldozer o işlemciyi 7.00 ghz böle yazılır bunu yaptıklarında o işlemci 200 dereceyi gördü sen nasıl oluoda bunu normal bi oda sıcaklığında yapabiliyorrsun ? işte video
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
izle bakalım ondan sonra öle bi pc var ve minecraftına optifine yüklemişsin :D ezme küçücüğe almış görüntüyü fogu kapamış :D zeki çocuk kimi kandırıon la dağa sistemini yazamıon ezme full hd ekran kartım var dion hypercam kullanıon git frapsı orginal al gel okadar pc varsa :DDDDD

siyahprens00011

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tahmin değil forumdaki herkeze sor nedicekler hadi açıkla yazdıklarımı bekliyicem ben aksama kadar merak etme :) şimdi hemen yalan dicen maden bunlar doğru açıkla pc nin ss sini al koy foruma görek
kardeş ben burda insanlara yardımcı olmak için geldim foruma senini gibi kiilerle ğraşamam yaşın kaç senin?

xxataberk12

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kardeş ben burda insanlara yardımcı olmak için geldim foruma senini gibi kiilerle ğraşamam yaşın kaç senin?
salak mesajlarına bak bakalım neler yazmışsın yardımcı olmaya geldim dion küfür edion ne iş :) ve hadi açıkla la yalancı olduğunu herkes anladı :D
az önce salak mal ok filan diodun şimdi neden açıklamıon çünkü öle bi pc yok olsa minecraftına optifine yüklemezdi ezme

siyahprens00011

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
salak mesajlarına bak bakalım neler yazmışsın yardımcı olmaya geldim dion küfür edion ne iş :) ve hadi açıkla la yalancı olduğunu herkes anladı :D
az önce salak mal ok filan diodun şimdi neden açıklamıon çünkü öle bi pc yok olsa minecraftına optifine yüklemezdi ezme
üff kardeş ne dion yaa

siyahprens00011

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
olm yazdıklarımı açıkla salakmısın hala ne dion dion IQ 0 galiba ???
kardeş işlemcim o dedihin her neyse deil athlon kullandıhım pc sunny woon masaüstü ama ekran kartım 2 gb artı: benim pc saf deil toplama kasa dış görünüş sunny ekranım led ayrietten ram im 4gb yalanım yok niye yalan söyliyim senin videoarını da izliodum yalan söylemem yaşını sormuştum cevap vermedin? benim 17

xxataberk12

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kardeş işlemcim o dedihin her neyse deil athlon kullandıhım pc sunny woon masaüstü ama ekran kartım 2 gb artı: benim pc saf deil toplama kasa dış görünüş sunny ekranım led ayrietten ram im 4gb yalanım yok niye yalan söyliyim senin videoarını da izliodum yalan söylemem yaşını sormuştum cevap vermedin? benim 17
amd athlon mu :) o işlemciye 7 ghz yaparsan ki yapamazsın on 1900 derece filan görür fakat öle bi derece olmadığı ve öle bi soğutucu olmadığı için :) ve benim işlemciye kötü benim pc ye yani dionda benim işlemciyi türkler 5.5 ghz yapmışlar ve sadece 190 derecede istersen link atın bidada böle yalanlara kalkma! benim yaş 13 ve o videoları arkadaşım koyuyo sadece serioussam videoları bana ait

siyahprens00011

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
amd athlon mu :) o işlemciye 7 ghz yaparsan ki yapamazsın on 1900 derece filan görür fakat öle bi derece olmadığı ve öle bi soğutucu olmadığı için :) ve benim işlemciye kötü benim pc ye yani dionda benim işlemciyi türkler 5.5 ghz yapmışlar ve sadece 190 derecede istersen link atın bidada böle yalanlara kalkma! benim yaş 13 ve o videoları arkadaşım koyuyo sadece serioussam videoları bana ait
kardeş yalan deil benim pc toplama olduhu için öyle gsteriyo ama aslında öyle deil am olarak kaç olduhun göremiyorum o ne parçasıysA ÖYLE GÖSTERİYO ESKİ PCDEN GELDİHİ İÇİN SERİOUSSAM VİDEOALRININ LİNKİNİ ATARMISIN?