faketaxidriver
Undead
- En iyi cevaplar
- 0
Sende Bir Kızsındemekki guzel
![]()
her kıza yürü qnq
![]()
SöyleyememMerak Ettim Söylermisin :/ PLS
Şanslısın yani :/O dediğinden daha önce bana hiç olmadı![]()
Eskiden alıyolardı şimdi alınmıyo amaÖhm,
Wat?
How is that possible?
![]()
Hayır hayır..Öhm,
Wat?
How is that possible?
Çok zarar gelir, millet artık öyle numaralar, öyle şeyler yapıyorlar ki akıllara zarar. Şeytanın bile aklına gelmeyecek şeyler. Mesela diyeceksiniz ;Ara gitsin be kardeşim, ne zarar gelebilir ki?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Çok Merak Ettim Lütfen Neymiş O[DOUBLEPOST=1441280710,1441280643][/DOUBLEPOST]SöyleyememÇok meraklıysan kendin görürsün zaten :/
KANKA BU AZ DİĞER MAHALLEDEÇok zarar gelir, millet artık öyle numaralar, öyle şeyler yapıyorlar ki akıllara zarar. Şeytanın bile aklına gelmeyecek şeyler. Mesela diyeceksiniz ;
"Eğer ki sebepsiz yere birinden telefon alıyorsanız bunun birkaç sebebi vardır ;
1.si telefon numarasını veren kişi bir teröristtir ve bir bomba sistemi kurmuştur. Bu sistem şöyle çalışmaktadır ; Zanlı, rastgele seçtiği bir telefon numarasına cevapsız çağrı atar, kurban ise dalgınlıkla o numarayı arayınca bomba düzeneği etkinleşir ve bomba patlar.
2.si telefon numarasını veren kişi *****grafik içeriklerle milleti dolandıran insanlardır. Bunun sonuçları da ilki gibi ağırdır, başınıza bela açar, hapse girebilirsiniz. Nasıl olduğunu özelden yazarım isteyene.
Ve 3.sü ise, bu tür numaralarla cep telefonu faturanızı şişirmek isteyen çok bilmiş ukalalar. Bu şahıslar genelde bir fidye yazılım virüsünü çok tutulan, bilinen bir konuya uyarlayarak internet yoluyla telefon, tablet & pc gibi cihazlara bulaştırırlar. Eğer telefona bulaşırsa otomatik olarak sizi abuk subuk sitelere abone eder (ki bunların aylık tutarı 8 ila 12 lira arası değişmekte) ve faturanız 300 - 500 tl arası şaşırtıcı bir fiyatla gelebilir. "
Yani anlayacağın sevgili kardeşim ; her önüne gelen telefonu aramayacaksın, yukarıdaki zararlara katlanmak istemiyorsan yapacağın en iyi şey aldığın numarayı bir bilinmeyen numara servisinden teyit ettirip kime ait olduğunu bulmaktır![]()