Beyler Minecraft modlu oynarken yada normal oynarken.... Yardımmmmm

655

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
beyler modlu veya normal mc oynarken pc donuyor . Siyah ekran flan gelmiyor sadece donuyor ben ona bakıyorum o bana bakıo mc oynarken ekran kartı sıcaklıgı 73-75c gidiyo.Ztn 76 ya dayanndımı hoop ekran felç. Bilgisyar özellikleri: Not bilgisayar ortacagdan kalma.
işlemci: amd turion(tm) X2 dual-core mobile Rm-75 2.20 Ghz
işletim sistemi : Windows 7 basic
ram: 2 gb (fakir dedected)
sistem türü : 64 bit isletim sistemi
Ekran kartı: Ati Radeon HD 4500 series

ayrıca her türlü directx vb oyun çalıstırmaya yarıyan program yüklü virus yok varsada mal sign(reklam virusu) var . Onları temizliyorum . Ayrıca pc biraz yavasladı bazen video izlerken ekran kararıyor. Yardım lazım.Format attıramam. Leptop zaten içinde açamam termal mazunda süremem speed fan deseniz ben kullanmaya çalıstıgımda videoyla bile anlatsa onda olan dosyalar bende yok . Bilgisayar modlu oynarken 30 dakkada kapanıo.Baya ısınıp ses çıkartıo.Sonra mafia 2 oynarkende 30 dk da kapanıo. Bilgisyarın hava verip aldıgı kısım 10 cm yukarda rahat havada alıyor. Yardımmmmmmmmm. Normal mc oynarken ztn 30 fpsyi geçmio modlu modsuz.Fpsyi arttırsam anında pc felç hijackthis le tartıyorum suan. Acele yazdım yazım hataları olabilir. oyun oynamaya korkuyorum artık. Yardım lütfenm

DarkDraxill

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim bilgisayarım seninkisinden kötü ama hiç donmuyor donsa bile çok nadir 2-3 saniye sürüyor virüs olabilir pc de

655

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
format atamam dedim hijackthis ile tarattım sadece 1 tehlikeli dosya vr
onuda sileceğim sorun zaten ısıdan format atsamda yaramaz

Loretta

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 gb rame 64 bit isletim sistemi olmaz ve bilgisayarinin ozellikleri fazla İyi olmadigi icin minecrafti windows xp ile Daha rahat oynayabilirsin. Cunku minecraft, windows 7 de 1,5-2 gb istiyor ama xp 1 gb istiyor. Uzun lafin kisasi 32 bit xp yukle sonra 32 bit javayi kur. Ozellikle modlu oynayacagin zaman optifinei da yukle. Eger hala duzelmesse dusunuruz cozumunu :)

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
2 gb rame 64 bit isletim sistemi olmaz ve bilgisayarinin ozellikleri fazla İyi olmadigi icin minecrafti windows xp ile Daha rahat oynayabilirsin. Cunku minecraft, windows 7 de 1,5-2 gb istiyor ama xp 1 gb istiyor. Uzun lafin kisasi 32 bit xp yukle sonra 32 bit javayi kur. Ozellikle modlu oynayacagin zaman optifinei da yukle. Eger hala duzelmesse dusunuruz cozumunu :)
windows 7 nin kendisi 1,5 gb ram kullaniyor bilgine :)
o yuzden xp ye geri donus yapmasi gerekiyor arkadasin :)

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi