Beyler pc toplamama yardım edin

lolitsalexibald

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
toplam 7000 tlm var kasa bir şey toplamayı düşünüyorum kendim denedim ama başaramadım monüter dahil bana yardımcı olurmusunuz (csgo ve rust filan oynamayı düşünüyorum)

Vantoxic

"Only" those who are on the right track win.
En iyi cevaplar
3
Öncelikle şu sorularıma cevap verin Ekran kartı tercihiniz;RTX/GTX İşlemci Tercihiniz;İNTEL/RYZEN Ram Tercihiniz;KİNGSTON/ASUS Monütör Tercihiniz; LG/ASUS

MC4FUN

play.mc4fun.net
En iyi cevaplar
4
Öncelikle şu sorularıma cevap verin Ekran kartı tercihiniz;RTX/GTX İşlemci Tercihiniz;İNTEL/RYZEN Ram Tercihiniz;KİNGSTON/ASUS Monütör Tercihiniz; LG/ASUS

Ne saçma bir ekran kartı tercihi yıl 2020 7k bütcesi olan bir insana GTX ekran kartı mı önereceksin cidden GTX 1080 = RTX 2060 haberin olsun.
Bir ekran kartı tercihi yapılacaksa kesinlikle AMD/RTX üzerine olmalı

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
monitöre kasma bence.
Monitör çok önemlidir.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu monitörü almanı öneririm. 144hz ve curved yani kavisli. Bu fiyata bu monitör tamamen f/p ürünü. Kasayıda zaten itopya'dan almanı öneririm.
@iTaner'in söylediği sistem gayet güzel. 5500 gibi bir fiyat kasa'ya 1500 civarıda monitöre verirsen seni mutlu eder.

Attığım monitör sanırım stokta yokmuş ancak farklı sitelerde vs. bulunabilir. Bulamazsanda 144hz curved f/p ürünü monitörleri araştırmanı öneririm.