Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler premium hesabımda sorun yaşıyorum lütfen yardım
Arkadaşlar benim premium hesabım var ama oyuna girerken giriş için kullanıcı adımı ve şifremi girdikten sonra oyunu Demo olarak başlatıyor neden acaba ? yardım edebilirmisiniz eğer anlamadıysanız resim falan ekleyebilriim.
Her yerde hep aynı sorun var. Arkadaş sadece sana değil herkese diyorum bunun gibi hesaplar (Minecraft.Net'ten almadıysanız.) 1-2 ay içinde banlanıyorlar. Eğer Minecraft.Net'ten aldıysanız ve bunun gibi sorunlar çıkıyorsa Mojang'a bildirin.
[/url][/IMG] İşte sorunum oyuna girerken play'a tıklıyoruz ya onun yanında Play Demo yazıyor önceden böyle bir şey yoktu zaten 1-2 ay olmuştu premium alalı bir sorun yoktu
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.