Beyler şöyle bir site şeysi yaptım napsam?

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Şimdi arkadaşlar can sıkıntısından böyle bir site dizaynı şeysi yaptım satsammı bedavaya mı versem bilemiyorum.

Site javascript ile yapılmıştır, hiç php falan kullanmadım.
Sitedeki sunucu adı vs, iki dosyadan düzenleniyor

(Açıklama dosyasının içinde istediğiniz gibi HTML CSS veya JS kullanabilirsiniz.)
ve Kapalıdır/Açıktır kısmı sunucunun açık veya kapalı oluşuna göre değişiyor. (Bi 5dk ara olabilir ama)

Şimdi beyler ne yapayım bununla, ne ekleyim/sileyim/düzenleyim. Ha birda parayla mı satıyım yoksa bedavaya mı veriyim.
Şu mavi, kırmızı alanları minecraft bloklarıyla değiştirmek geldi aklıma da bi cevap verin bakıyım istiyomusunuz.

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne İyi Nede Kötü Diyebilirim :) Ortalamada bir şey

Ama Hoşuma Gitti

TurkiyeTR99

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bunu böyle satıcaksan satma ama geliştirip daha kaliteli hale getirirsen satmanı öneririm. Emek'ini karşılığını alman lazım :)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1

UmmetEmin

İnsanlar unutulduklarında ölürler.
En iyi cevaplar
0
Sana benden tavsiye. Daha az minecraftlaştır. Flat design e uygun olarak kodla derim. Oyundan daha çok profesyonellik andırsın. Hypixel, MCgamer in sitesine felan bak. Kaç yerde böyle header de minecraft texture si kullanmış ? Ben hiç görmedim profesyonel olarak. Ayrıca json dosyasına daha fazla editleme seçeneği eklersen daha iyi olur gibime geliyor. Arka plana renk felan atabilsinler veya arka plan resmini değiştirsinler. Daha iyi olur.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Sana benden tavsiye. Daha az minecraftlaştır. Flat design e uygun olarak kodla derim. Oyundan daha çok profesyonellik andırsın. Hypixel, MCgamer in sitesine felan bak. Kaç yerde böyle header de minecraft texture si kullanmış ? Ben hiç görmedim profesyonel olarak. Ayrıca json dosyasına daha fazla editleme seçeneği eklersen daha iyi olur gibime geliyor. Arka plana renk felan atabilsinler veya arka plan resmini değiştirsinler. Daha iyi olur.
Zaten format attım site gitti. Yenisini yaparken dikkate alırım.