Beyler Sunucumda Hata Erro Ve Warn Hataları Var cözümünü Bilen Yardım Edebilirmi?

Shiptar

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Beyler SuperCensor Naparsam Yapım Yükledimmi Calısıyo restart Ve reload Atınca bozuluyo Komple kapanıyo ,/Sc yazınca

Grief Prevention

İle İlgili Bisey Diyor

Resimde Gösteriyor Ne yazdıgı

Bu Cıkıyor ,/sc yazınca supercencor komutları cıkması lzm ilkde cıkıyo sw restart atınca bozuluyo bu cıkıyo bu claim plugini ile cakısıyo olabilirmi acaba diye düsünüyom ama anlayamadım
yukarda log lardada error gösteriyor Zaten.

Pluginer_Mert

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Could not load 'plugins/SuperCensor.jar' in folder 'plugins' org.bukkit.plugin.InvalidDescriptionException: Invalid plugin.yml Plugin.yml kısmını silip tekrar yükler misin ?

Pluginer_Mert

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
plugin.yml silemessinki o dosya jarın icinde winrarla cıkarıp jarın icinden silip basdanmı atınmı jari pluginlerin icine

Bana Siz Bir Tane Plugin.yml sinde sorun olmayan bi jar ayarlayıp atarmısınız.
Benden Daha İyi Biliyor musun ? Ben Bırakıyom DeveLoperlığı Kendin Hallet Ozaman

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Evet Hatayı SuperCensor'un Plugin.yml'sinde Alıyorsun. Plugin.yml Silip Tekrar Yükle.Olmazsa Mesaj At Kurup Plugin.yml'yi Ben Atayım Sana.

Gerçekten bir şey bildiğini mi sanıyorsun?

Bir plugin paketini 10-20 tlye yapan sen, plugin.yml'yi silmemizi söylüyorsun. Çık o mağaradan dostum, plugin.yml artık temel bir dosya.

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benden Daha İyi Biliyor musun ? Ben Bırakıyom DeveLoperlığı Kendin Hallet Ozaman
Dostum Sen Kafayı Mı Şaşırdın ? Plugin Yml Silmek Demek Ana Düzeni Bozmak Demek Onu Geri Yüklemesi İmkansız Pluginin Server Dosyalarını Başlattığı İlk Şey Plugin.yml Kontrolüdür eğer hatalıysa yüklemez hatta çalıştırmaz bilene Sen Bence Plugin Hakında Herşeyi Yeniden Öğren

SuperCencor Swne Uygun Sürümde Olanını İndir Sayfasından

Skripte Sorun Var Onları Düzelt

ChestShopta Sqlite Aktifse Değiştir Çünkü Sorun Var Gibi Suruyor

Protocollib yükle NoCheatPlus Onsuz Bir Hiç Gibi Durablir Hack Konusunda :D

Pluginer_Mert

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Bir plugin paketini 10-20 tlye yapan sen, plugin.yml'yi silmemizi söylüyorsun. Çık o mağaradan dostum, plugin.yml artık temel bir dosya.
sadsdf 10-20 TL Prof.Doktor Konuştu

Dostum Sen Kafayı Mı Şaşırdın ? Plugin Yml Silmek Demek Ana Düzeni Bozmak Demek Onu Geri Yüklemesi İmkansız Pluginin Server Dosyalarını Başlattığı İlk Şey Plugin.yml Kontrolüdür eğer hatalıysa yüklemez hatta çalıştırmaz bilene Sen Bence Plugin Hakında Herşeyi Yeniden Öğren

Ulan Plugin.yml Sil Demiyorum SuperCensordekini Diyorum Dostum.

Server Adminlik İsteyerek Plugin Yapan Bir Mağara Adamı Daha

Shiptar

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Skype Adresin varsa eklermisin yardım etmek icin ?