Beyler vergi alcaklar

gelsinmi

• Kullanılan toplam oy
    10

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Youtube zaten vergi vermiyor mu? Nedir bu her şeyden vergi alma çabaları?
Utanmasalar bir arkadaşımla takas yaparken vergi alacaklar.

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aman aman bu haberi duyup inananlar şimdiden twitch'e geçme çabalarında şu çöp içerikli videoları olanları diyorum.:ci:
Edit: Anakin'in beterlerini görücez hazır olun.:pof:

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet alacaklar. Düzenleme başladı. Birden fazla kaynakta okudum. İyi oldu bana sorarsanız.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten alınıyor olması düşünüldüğünde saçma bir haber ._.

Alınmıyor. Kurumlaşmış ofisi olan büyük kanallar vergilerini zaten veriyor. LTD şahıs şirketi kurunca bile 300+ lira sabit ödeme yapman gerekiyor.

Bireysel kanallar şirket olarak sayılmadıkları için gelir vergisinden muaflar.

Küçük Youtuberlar zaten kuş kadar para kazanıyor. Torba torba parayı paypalın kapanmasıyla bankalar götürüyor. Bir de vergi alın süper olsun harika olsun. Çok iyi bir şey. Bir boyamadığımız kuş leylek kalmıştı.

Son düzenleme:

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küçücük 10+ aboneli mapping kanalım var 1000 izlenme var diye vergi mi alacahlar :(

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mantıken düşündüğümüzde bu adamların doğrudan youtube kanallarının sahiplerinden vergi alma hakkı yok. Aslında google tüm hizmetleri ile Türkiye'den çekilsin facebook, twitter gibi sosyal medyalar da çekilsin sonra neden bu ülke gelişmiyor çok geride neden olduğu bariz belli saçma sapan para hevesi yüzünden paypal hizmet durdurdu bunlar da durdursun. Miss gibi sonra ne türkiyedeki ne internet sektörü kalsın ne de internet sevgisi.

Bu BMW markasının güncel fiyat listesinden bir alıntı

1. sıradaki arabayı inceleyelim.
Arabanın vergisiz yani yurt dışında satılan fiyatı -> yaklaşık 360.000 TL
Peki arabanın türkiyede satılan fiyatı kaç -> yaklaşık 1 M
Ne kadar vergi var -> yaklaşık 640.000 TL

Bu ülke pahalı denilen bir arabadan arabanın 2 katı vergi alıyor ise işte o zaman bu ülkenin bitmiş olduğu bariz olur