Beyninizi kullanmayı unuttuğunuz anlar .s.s (Başlık DH'den alıntıdır)

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlık DH'den Alıntıdır

Kalemimi sinirden camdan aşağı atıp sonra nerede diye aramışlığım vardır .s.s

Pcde Torrent'den oyun inerken evdeki herkese sakın kapamayın deyip modemi ve pcyi kapatmıştım geçen yıl .s.s

Geçen ay banyoya yanlışlıkla kıyafetlerimle girmiştim .s.s su açtıktan sonra noluyo lan deyip fark etmiştim .s.s

Son 2 hafta içinde uyumaya çalışırken 5 dkde bir tam uykuya dalacakken ya mesaj ya arama geldiği için telefonun bataryasını çıkarıp arka kapağını aşağıya atmıştım .s.s nasıl bir uykuysa öyle :D

Bir kez de süte bisküvi yerine kumandayı batırmıştım .s.s

Haydi sizinkileri görelim..

JoqerMaN

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
fifa 14 orta seviye oyunculuk kariyerinde manchster cityden gelen teklifi reddetmek :D ben cska daydım :D

Qiang

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
* Gözümdeki gözlüğü evde aradım .
* Masaüstünde Bilgisayarım ı bulamadım .
* Utorrent te track değiştirirken torrenti sildim .

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Okula terlikle gitmiştim
Bilgisayara film indirirken ekranı kapatıp bir yere gitmiştim geldiğimde bilgisayarı düğmesinden açmaya çalışıp dlyi mafetmiştim :/ (turbobit)
Bi ara elektrik kesilmişti dışarı çıkmıştım dolaşmaya sonra geri eve geldim bilgisayarı açtım hava karardı tam 1 saat boyunca elektrik niye hala düzelmedi diye sayıklayıp durdum, tuvalate gidince farkettim çok hunharca sevinmiştim :/

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Dondurmamin kabuğunu çöpe ayacam diye dondurmamı atmıştım

Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam özür dilerim

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küçükken elimde oynadığım bilye ve mandalina vardı... Bilyeyi aşağıya atıp mandalinayı ağzıma atacağıma Bilyeyi ağzıma atıp mandalinayı aşağı atmıştım sonra noluyo lan deyip bilyeyi ağzımdan atmıştım :D (10 yaşındayken) EDIT: Yeni fark ettim 11 değil 10 olacaktı D:

Son düzenleme:

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Buzdolabını aç 1dk bak kapat 5dk sonra yine buzdolabını aç 1dk bak 5dk sonra yine buzdolabını aç 1dk bak 5dk sonra yine buzdolabını aç 1dk bak 5dk sonra yine buzdolabını aç 1dk bak 5dk sonra yine buzdolabını aç 1dk bak ....