oyunu zaten originden yükledim dediğini yaptım ama olmadı yine saol directx setup error diyo internettenden güncellenmiyo directx aynı hatayı veriyoOriginde varsa originden yükle fakat paralı ancak Oyun çalışır, Çalışmaz ise Sağ klik yapıp Repair Game ye bas 10 dkda sorun çözülür.
ekran kartı amd hd redeon 8510 1 gb 128 bitAlakasi yok ... Ekran karti nvidia ise cozum kolay ... Pcye gectigimde cevap vericem
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Heee... O Bozdu Şimdi ... Ekran Kartın Directx 10.1 Yada 11.0 ile uyumlu değildir belki yada kartı güncellemen gerekekran kartı amd hd redeon 8510 1 gb 128 bit
directx sürümüm 11 ... kartı amd sitesinden güncelleyebilirim dimiHeee... O Bozdu Şimdi ... Ekran Kartın Directx 10.1 Yada 11.0 ile uyumlu değildir belki yada kartı güncellemen gerek
Nvidia İçin Çözüm Kolayda AMD İle İlgili Çok Fikrim Yok
Kartı Güncelle Son Sürümüne ...directx sürümüm 11 ... kartı amd sitesinden güncelleyebilirim dimi
Heee... O Bozdu Şimdi ... Ekran Kartın Directx 10.1 Yada 11.0 ile uyumlu değildir belki yada kartı güncellemen gerek
Nvidia İçin Çözüm Kolayda AMD İle İlgili Çok Fikrim Yok
Bak ... İlk Önce Bi Yaz Bu Kart Nedir Diye Bir Araştır Sonra Gel Bana Laf Sokmaya Çalış ...Redeon 8510 Anca GeForce 710M İle Kıyaslanır ... Ve Redeonda 11 Desteği Uzun Zaman Gelmedi ... 10.1 İse Çoğu Kartta Olması Gerek Ama Bazılarında İstisna Var Diğilmi Ayrıca 5.2 GPixel/s İşliyebiliyor Şuanda Ki Bu Çok İyi Diğil. Ayrıca BF3 Physx Oyunu ... Kısaca Güncellemelerde Bu Oyun Otomatik Physx'e Eklenir Tabi Kartada Bağlı Biraz Ama Bazı Kartlarda Nedense Manuel Eklenmesi Gerekir Redeon Fena Bi Kart Değil Ama Şuanda Onunla Anca Sims 3 Oynanır ... Biraz Zorlarsan BF3 Te OynarsınSon Model Bir Ekran Kartı İle Dalga Geçmiş Bulunuyorsun Çok Mükemmel...
Bak ... İlk Önce Bi Yaz Bu Kart Nedir Diye Bir Araştır Sonra Gel Bana Laf Sokmaya Çalış ...Redeon 8510 Anca GeForce 710M İle Kıyaslanır ... Ve Redeonda 11 Desteği Uzun Zaman Gelmedi ... 10.1 İse Çoğu Kartta Olması Gerek Ama Bazılarında İstisna Var Diğilmi Ayrıca 5.2 GPixel/s İşliyebiliyor Şuanda Ki Bu Çok İyi Diğil. Ayrıca BF3 Physx Oyunu ... Kısaca Güncellemelerde Bu Oyun Otomatik Physx'e Eklenir Tabi Kartada Bağlı Biraz Ama Bazı Kartlarda Nedense Manuel Eklenmesi Gerekir Redeon Fena Bi Kart Değil Ama Şuanda Onunla Anca Sims 3 Oynanır ... Biraz Zorlarsan BF3 Te Oynarsın
Evet Ultrada Oynanır ... Ama Bu Ekran Kartının 160 Fahrenheit'a Kadar Gelmesini Sağlar Ve Kartın Ömrünü Çok Kısaltır Hatta Yakabilirde ... Ultrayı 1024 x 768 Çözünürlükte Anca Oynuyabilirsin ... FPS Kötü Olur... 1920 x 1080 de Karta Kalıcı Yada Geçici Hasar Verirsin... Ayrıca 8510 İle Kart 60-80 Fahrenheit'a Anca Gelir ... Cooler Boost Desteği İle Çok İyi Bİ Oyun Sarf Eder ... Ama Kart Genede Zorlar ... Sims 3 İse Şuanki Durumda Herkesin Rahatça Oynuyabileceği Bi Oyun Ve Ekran Kartının Gıdımına Zarar Vermez ...Biraz Zorlarsan BF3 ü Ultrada Oynarsın Dedin Sanırım... Ben BF3 ü nedense Raedon 6470M Mobility Ekran Kartımla Ultrada Oynuyorum. Sen Grafiği Bile Olmayan Bir Oyunu Öneriyorsun...
Evet Ultrada Oynanır ... Ama Bu Ekran Kartının 70 Fahrenheit'a Kadar Gelmesini Sağlar Ve Kartın Ömrünü Çok Kısaltır Hatta Yakabilirde ... Ultrayı 1024 x 768 Çözünürlükte Anca Oynuyabilirsin ... FPS Kötü Olur... 1920 x 1080 de Karta Kalıcı Yada Geçici Hasar Verirsin... Ayrıca 8510 İle Kart 60-55 Fahrenheit'a Anca Gelir ... Cooler Boost Desteği İle Çok İyi Bİ Oyun Sarf Eder ... Ama Kart Genede Zorlar ... Sims 3 İse Şuanki Durumda Herkesin Rahatça Oynuyabileceği Bi Oyun Ve Ekran Kartının Gıdımına Zarar Vermez ...
1 Yıl Önce Çıkmış Bir Karttır Ve Günümüzde Ömrü 1-2 Yıl Kalmıştır ... Sonra Eski Nesil Olacaktır Ve Fiyatı Tavan Yapıcaktır ...
Sence Nvida GTX 675M BF3 Ultra da kaç fahrenheit de oynarımEvet Ultrada Oynanır ... Ama Bu Ekran Kartının 70 Fahrenheit'a Kadar Gelmesini Sağlar Ve Kartın Ömrünü Çok Kısaltır Hatta Yakabilirde ... Ultrayı 1024 x 768 Çözünürlükte Anca Oynuyabilirsin ... FPS Kötü Olur... 1920 x 1080 de Karta Kalıcı Yada Geçici Hasar Verirsin... Ayrıca 8510 İle Kart 60-55 Fahrenheit'a Anca Gelir ... Cooler Boost Desteği İle Çok İyi Bİ Oyun Sarf Eder ... Ama Kart Genede Zorlar ... Sims 3 İse Şuanki Durumda Herkesin Rahatça Oynuyabileceği Bi Oyun Ve Ekran Kartının Gıdımına Zarar Vermez ...
1 Yıl Önce Çıkmış Bir Karttır Ve Günümüzde Ömrü 1-2 Yıl Kalmıştır ... Sonra Eski Nesil Olacaktır Ve Fiyatı Tavan Yapıcaktır ...