BFChickenGamers fake_dead Mod Paketi 1.4.6

pazar123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herkeze Merhaba Arkadaşlar...
Öncelikle Bu Mod Paketi Benim Değildir Fake_Dead'ındır...
Mod Paketinin Sürümü : 1.4.6
KURULUM

KENDİ .MİNECRAFTINIZIN İÇİNDEKİ HERŞEYİİİ SİLİN...
SİZE VERDİĞİM RARIN İÇİNDEKİ BÜTÜNNN DOSYALARI KENDİ .MİNECRAFTINIZIN İÇİNE ATIN...
EĞER 1.6.1 VEYA 1.6.2 LAUNCERİYLE ÇALIŞTIRIRSANIZ KESİNLİKLE ÇALIŞMAYACAKTIR...(ESKİ LAUNCERİ KULLANIN...)

Bu Mod Paketi İle Benle Oynayacak Varsa skype eklesin : pazar_123

MOD PACK LİNKİ:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Mod Paketinin İçinde Kesinlikle Virüs Yoktur...
Siz İsterseniz tarama yapabilirsiniz...
Güncel...

DiPlayZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşım forever661 bazı insanlar klasik kalmayı sever.. ve 1.4.7 1.4.6 1.5.2 vebenzeri versionları sever...

DiPlayZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
amacım laf sokmak değil bazı insanlar seviyor dedim ben sevmiyom ki 1.4.7 fln o ne öle...
bn 1.6.2 denim :)

pazar123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
forever661 arkadaşım ben bu konuyu fake_dead'ın mod paketini bulamayan arkadaşlara yardım için açtım...

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Zaten böyle bir konu vardı fakat adam oynamak için açmış.Gitseydi o konuya açsaydı ne konuyu kaynatıyosun dicektiniz.forever661

forever661

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten böyle bir konu vardı fakat adam oynamak için açmış.Gitseydi o konuya açsaydı ne konuyu kaynatıyosun dicektiniz.forever661

illa konumu açması lazım salak mısınız adam kendi oynar hani bu sadece post kasmak için açılmış[DOUBLEPOST=1378976563,1378976523][/DOUBLEPOST]
forever661 arkadaşım ben bu konuyu fake_dead'ın mod paketini bulamayan arkadaşlara yardım için açtım...

fake_dead'ın mod paketi kendi sayfasında var zaten

NoFæR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben indirdim mod paketini sorun yok iş modlu oynamaya gelince her versiyonda varım