Bi Bakarmisiniz Yardima Ihtiyacım Varda.

Disaster

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Masaüstü var ztn ben kendim için Laptop lazim yurtda kaldigim için evde olamıyorum

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Oyun için laptop almayın diyoruz, anlamıyorlar arkadaş.
Ben Lenovo Z580 kullanıcısıyım, ve fazla önermiyorum.
Biraz sıkıntılı bir cihaz. Ağ kartı sorunlu, arada sapıtıyor. Tam stabil çalışmıyor, 8'de fan modlarının tamamını kullanamıyorsunuz.
Benimkine 635m var. 820m'den daha üstün. 2. rakamı 3, senin alacağının 2. Ama gidip Z580 al demiyorum.
Oyun içinse masaüstü toplayacaksın.
i5 yazıp geçmişsin ama modelini yazmamışsın.
İlle de laptop diyip hataya düşmek istiyorsan Lenovo Z585 ve Technopat forumlarında bütçene göre güzel bir öneri alabilirsin.
@KadirBerk @zombiespaceman1

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Oyun için leptopa karşıyım.
Ama böyle paran varsa çok büyük işlemcisi olan leptoplar var. Bazı oyunları son grafiklerde 200 300 fpsde çalıştırıyor.
Bu senin verdiğin bilgiler kaldırmaz gibi geliyo bana
Sergun beyinde dediği gibi Technopatın forumunu öneriyorum sana.
Youtube kanalındanda bazı videolarına bakabilirsin sana yardımcı olacağını düşünüyorum

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Oyun için laptop almayın diyoruz, anlamıyorlar arkadaş.
Ben Lenovo Z580 kullanıcısıyım, ve fazla önermiyorum.
Biraz sıkıntılı bir cihaz. Ağ kartı sorunlu, arada sapıtıyor. Tam stabil çalışmıyor, 8'de fan modlarının tamamını kullanamıyorsunuz.
Benimkine 635m var. 820m'den daha üstün. 2. rakamı 3, senin alacağının 2. Ama gidip Z580 al demiyorum.
Oyun içinse masaüstü toplayacaksın.
i5 yazıp geçmişsin ama modelini yazmamışsın.
İlle de laptop diyip hataya düşmek istiyorsan Lenovo Z585 ve Technopat forumlarında bütçene göre güzel bir öneri alabilirsin.
@KadirBerk @zombiespaceman1
Adamın yazdığını görmemişsin >.<
Laptop istiyor çünkü yurtta kalacak, zaten iş adamları dışında laptop istemek saçma (bende niye laptop var ki -_-)