Kendim Bulamadıgım için buraya yazdım heralde öle değilmiKendin bulsana "Uqala" kardeş ^^
"Uqala"lık yapma lütfen.Kendim Bulamadıgım için buraya yazdım heralde öle değilmi![]()
Komikmi ?"Uqala"lık yapma lütfen.
SaolCevabını vermişlerde bende vereyim.
Bir ara skinlerde bir hata oluşmuştu kimsenin skini gözükmüyordu. Sonradan bu olay düzenlendiğinde bir açıklama geldi. Mojang crack oynayan oyuncuların premium hesaplarının isimlerini kullanarak skinli oynayanlara karşı bir sistem getirdi. crackler sadece steve ve alex olabiliyor. Premium kişilerin isimlerini kullansanız bile gözükmez.
O kötü işte,sonuçta oturum açmışız neden böyleHerkesin dediği doğru ama şuraya bir şey daha iliştiriyim. Premium olsaniz bile online modu kapalı serverlerde steve veya alex gözükürsünüz....
Bkz;parayla rezil olmak(steve beklerken alex olmak)Desene ozaman gelecegin stiv ve alexleriyle beraber mutlu mesut yaşicaz kucuk cocuklar baba bak ellerinde premiumlar benim neden premium um olmuyor bana neden premium almiyorsunuz diye babalarini zorlamayacak tr sunucularinda herkes stiv olcak bkz. Komunist Rejim