Bi Fikrinizi Alayım Dedim

champuan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum hatta aklımda 1,2 fikir ama sizede sorayım dedim öncelik fiyatı max:2500 tl olursa sevinirim ama siz yinede önerilerinizi esirgemeyin...
Aklımdaki 2 fikir şunlar:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
asıl düşüncem bu ama olmassa

bu
Aşşağı yukarı istediğim özellikler:
windows 8-7 farketmez ama 8 tercihimdir
intel core i7
min:1tb harddisk
Ekran kartı: mi 2-3 gb(nvidia)
HDD Dönüş hızı:7200 rpm
Optik sürücü: DVD/CD
Monitör max 500 tl olursa fena olmaz...

Şimdided saolun..

demirdagli1

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence bilgisayarını toplama bilgisayar olarak al daha iyi olur bence
NOT:windows 7 al minecraft win 8 de iyi olmuyo

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Win8 gayet iyi hem hızlı hem pratik alışınca her şey elinden kayıveriyor. fakat alacağın bilgisayar toplama 1348 tl ediyor sen aynı yerden toplama kasa filan al taksitle o şekilde çok daha iyi olur istersen bana danışabilirsin. ve ayrıca windosu kaçak alsan daha iyi biliyorsun çok pahalı

champuan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Win8 gayet iyi hem hızlı hem pratik alışınca her şey elinden kayıveriyor. fakat alacağın bilgisayar toplama 1348 tl ediyor sen aynı yerden toplama kasa filan al taksitle o şekilde çok daha iyi olur istersen bana danışabilirsin. ve ayrıca windosu kaçak alsan daha iyi biliyorsun çok pahalı ben sana nasıl cd yapılacağını anlatayım.
evet haklısın windowsun çakallıkları sayesinde bilgisayarda yüklü temaları bile göremiyoruz ve 7 den 8 e geçince büyük fark olduğunu söylüyorlar...

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
serial coda filan gerk yok cmd ye birkaç kod yazıveriyosun ve bum. windows orjinal

FPSci

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
monster bilgisayarlar var 2500 TL ye indirimli bulabilirsen çok şanslısın

frisesoo6

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
hazır bilgisayar he :) bırakın alsın, bu işlerden anlamadığın belli kardeşim bi tanıdığına felan git sana toplasın bir tane.

Obencan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
taşımak için iyidir.mükemel perfonmans alamasın ama iyidir. ama toplama daha iyi bunuda söyliyim. (ilede i7 olmasda olur bence. ÖR: Amd x6 serisi daha iyi ve daha ucuz ben onu kunlanıyorum ve çok iyi bir performansı var.)