Bi' Kanal Bomba Gibi Geliyoruz !

Bi' Kanal

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben KanCi Arkadaşlarimiz İle Videolar Çekecegiz Kanalimizi Kusursuz Yapmaya Çalişiyoruz İddialiyiz ! Kanalimizda 4 Kişi vardir .
Gelecek Oyunlar :
Rayman origins , Minecraft Survival , Minecraft Faction Server , Minecraft Hunger Games , Call of duty modern warfare 2 , Dota , Team fortess , Battlefield Play4free , Minecraft , Metin2 [Belki]

Kullandigimiz Çekim Programi : Bandicam - Camtasia

Herkezin Kulakligi Ve Microfonu vardir

Oyuncularimiz : KanCi , Adventurer , Rolls Ve.. TrPoweR

Oyun Süremiz : Arkadaşlar Herkezin İnterneti Farkli Aramizda Sadece Adventurerin Neti fibernet Öbirkileri Normal internet Onun İçin herkes Farkli cekebilir Ben Part Part Koymayi düsünüyorum Bi part 8-10 dk arasi felan Yapcam Ben ...

Arkadaşlar En yakin Zamanda Sizlere Videolarimizi Sunacagiz Smile

Link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Videolar :

Part 2

Bölüm 2

Bi' Kanal

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bizim amacimiz Ünlü Olmak Değil İnsanlari eğlendirmek Tabi Eğlendirirkende Ünlü olcaz O ayri Konu Biz Bu Videolari Cekerken zaten eğleniyoruz Eğlencemizi Sizlerle Paylaşiyoruz Sadece :)

sonicmc4

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sub umum videoyu begendim keyimi bekliyorum umarım
ayrıca sırf convert yapamadıgım için camtasi dan kanal açmak nasip olmadı acaba convert prog adını verirmisin

Bi' Kanal

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Windows Movie Maker :) Arkadaşlar Emin Olunki Gecici Heves Degil 2 yildir Video cekiyorum Fakat yükleyemiyordum Artik Yükleyebiliyiorum 13 Video yükledik Yüklenmedik 10 video var Yavaş Yavaş Hem Cekip Hem yüklüyoruz