Bi kıza açilmam gerek

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adi İlayda.Ela gözlü ve yanimda oturuyor.Müzik dersindede ayri bir sinifa gidiyoruz ve ordada yan yana oturuyoruz hocalar sayesinde.Kizla aramizda geçen tek kelimeler ''Pardon geçebilirmiyim?Tabiiki.Teşekkür ederim'' Olay bu.Servisle gelmek zorundayim eve.En yakin arkadaşimla ayni servisteyiz.Benim okulda ortaokul olmuştu.Yeni okula gelmiş oldum yanii.İlayda ben okula geldiğim ilk gün ''Sinifimiza yakişikli çocuk gelmiş'' Demiş.Müzik dersindede yan yana oturunca''Yakişikli çocuk yanima oturdu'' Bunu bana en yakin ardaşimd dedi.Sonra bişi mi ne olmuş beni unutmuş.Bende kizi seviyorum gerçekten benim boyumda ve galiba beni anlicak bi tipte.Taktik pls

alp75

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önce arkadaşlık teklif et,sonra ilişki ilerledikçe çıkma teklif et,ve ona çok hoşlandığını söyle o zaman olur. :)

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama işte Sinifin ağzinda duyulursa bide o var.Arkadaşlik teklif edecek kadarda cesur değilim.Bide hayir derse ://

Hetanekoq

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya spoiler içine al yada o kelimeyi kaldırmalısın.

Moderatör tarafından düzenlendi:

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Çekincelerin varsa önce bir süre gözlem yapman gerek. Sevgilisi var mı ya da neler hoşlanır tarzında. Planlarını aksatacak şeyleri yolundan kaldırmaya çalış. Başkalarının ağzına yayılmasını istemiyorsan özel bir şekilde (telefon, internet vb.) üzerinden kendisiyle bir şey konuşmak istediğini söyle. Ama bunu kimseye söylememesini tembih et. Sonra da durumu anlat. Anlayışlı olacağını düşünüyorsan zaten sorun olmaz. Değilse de herkesin başından böyle bir olay illa ki geçmiştir. Bir süre sonra onlar da unutulur.

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çekincelerin varsa önce bir süre gözlem yapman gerek. Sevgilisi var mı ya da neler hoşlanır tarzında. Planlarını aksatacak şeyleri yolundan kaldırmaya çalış. Başkalarının ağzına yayılmasını istemiyorsan özel bir şekilde (telefon, internet vb.) üzerinden kendisiyle bir şey konuşmak istediğini söyle. Ama bunu kimseye söylememesini tembih et. Sonra da durumu anlat. Anlayışlı olacağını düşünüyorsan zaten sorun olmaz. Değilse de herkesin başından böyle bir olay illa ki geçmiştir. Bir süre sonra onlar da unutulur.
En yakin arkadaşim Burakhandan hoşlaniyormuş.Ama sonra birakti.Bana 2 veya 3 kere fln bakiyor 5 dakkada.Eren ben arkami döndüğümde En yakin dostuna bakip güldüğünü söyledi.Bide arkadaşlik teklifi etmeyi düşünüyorum ama utaniyorum biraz.Bir anda söylersem kötü olcağini düşünüyorum.1-2 ay beklersem acaba nasil olcak merak ediyorum.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
En yakin arkadaşim Burakhandan hoşlaniyormuş.Ama sonra birakti.Bana 2 veya 3 kere fln bakiyor 5 dakkada.Eren ben arkami döndüğümde En yakin dostuna bakip güldüğünü söyledi.Bide arkadaşlik teklifi etmeyi düşünüyorum ama utaniyorum biraz.Bir anda söylersem kötü olcağini düşünüyorum.1-2 ay beklersem acaba nasil olcak merak ediyorum.

Başarılı olup olmaman gözlem yeteneğine, sezilerine ve cesaretine kalmış bir şey. Hiçbir şey öğrenmeden direkt olarak atlaman da zararlı, çok fazla bekleyip bir türlü konuya girememek de. Doğru anı kolla ve yapman gerekeni yap.