bi komutu yazarken şifre sormak

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
komut normalde chest 1 olcaktı

3 error verdi 2 sini düzelttim ama daha fazla sıkıntısı var şifregir şifreoluştur sorunları var

kardeşim senin skriptteki tek sorun on command kısmı chest veya chest 1 olarak değiştim komutları bu komutları yazınca mesaj gelmiyor şifregirmeden öncede komutları kullanabiliyorum

skrayfall skQuery gibi addonlarımda var
PHP:
on command:
    command is "chest":
        arguments is set:
            {şifregirildi.%player%} isn't set:
                cancel event
                send "&4Şifreni girmemişsin!"

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ya çok özürdilerim ben chestmaster kullanıyorumda plugman disable chestmaster yaptım skript çalıştı yordugum için çok özürdilerim de bu pluginde sınırsız sandık açılıyor
mesela -/chest 1 -/chest 2 ama -/chest yazınca hata verip oyundan atıyor bu plugini enable yapınca şifre girmeden chest yazabiliyorum skript varken -/chest yazınca oyundan atmıyor ne yapmam gerekiyor ? sıkıntı şu plugin varken skript şifre istemeden açıyor chesti

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
ya çok özürdilerim ben chestmaster kullanıyorumda plugman disable chestmaster yaptım skript çalıştı yordugum için çok özürdilerim de bu pluginde sınırsız sandık açılıyor
mesela -/chest 1 -/chest 2 ama -/chest yazınca hata verip oyundan atıyor bu plugini enable yapınca şifre girmeden chest yazabiliyorum skript varken -/chest yazınca oyundan atmıyor ne yapmam gerekiyor ? sıkıntı şu plugin varken skript şifre istemeden açıyor chesti
Plugin ile skript uyuşmuyor, yapacak bir şey yok.