Bi Oyuncuyu Kendine TP'leme ona TP'lenme Skripti

Emirmehmetemir022

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Sizden Bir Skript İsteyeceğim başlıkta olduğu gibi oyuncuyu kendine tp lemek yada oyuncuya tp lenmek için bir skript isiyorum şu şekilde
/admintp komudunu yazdığında Bi Menu acilcak bu menude serverdaki bütün oyuncularin kafalari olucak kafalarin ismide oyuncunun ismi olucak normal olarak ve mesela ahmet adlı oyuncuyu seçtik başka bi menu acılacak bu menüde ise 2 seçenek olucak 1 ona tplen 2 kendine tp le
Yapabilecek Varsa Minnettar Olurum :)

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Merhaba Sizden Bir Skript İsteyeceğim başlıkta olduğu gibi oyuncuyu kendine tp lemek yada oyuncuya tp lenmek için bir skript isiyorum şu şekilde
/admintp komudunu yazdığında Bi Menu acilcak bu menude serverdaki bütün oyuncularin kafalari olucak kafalarin ismide oyuncunun ismi olucak normal olarak ve mesela ahmet adlı oyuncuyu seçtik başka bi menu acılacak bu menüde ise 2 seçenek olucak 1 ona tplen 2 kendine tp le
Yapabilecek Varsa Minnettar Olurum :)
bu kaçıncı isteğin ?

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
burası bir yardım etme forumu. istemiyorsan arkadaşı engelleyebilirsin
bunu senden duymak komik :D
arkadas yardim istese diğerlerine ettiğim gibi ederdim ama bu hazıra yatmak kodun bi kismini atsa sorun nerde dese o yardim olur ama senden hazir birsey isterse o iyi niyeti suistimal etmektir bilmem anlatabildimmi :)
anlatamadiysam gel skype :)

Son düzenleme:
H

HardCore2

Ziyaretçi
bunu senden duymak komik :D
arkadas yardim istese diğerlerine ettiğim gibi ederdim ama bu hazıra yatmak kodun bi kismini atsa sorun nerde dese o yardim olur ama senden hazir birsey isterse o iyi niyeti suistimal etmektir bilmem anlatabildimmi :)
anlatamadiysam gel skype :)
iyi bakalım öyle olsun bu seferlik.

SeyitYNY

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düşünce Güzel Ama Sadece Adminler Kullanabilecekse Gereksiz Ve Oyuncularında Kullanmasına İzin Verirseniz Bug Yaparlar.

H

HardCore2

Ziyaretçi
güzel bir kod istiyorsun ama 2 tane menü açmak mümkün değil diye biliyorum ben