Bi serverda ilk neye bakrsiniz ??

UgurcanMKA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk önce spawn düzgün yapışmış mı yapılmamış mı daha sonrada lapis var mı yok mu yoksa adam gibi server :)

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Lapis koyarsan gelecek oyuncular bellidir , kötü oyunculardır.Eğer koymazsan daha edepli ve oyununu hile yapmadan oynayan insanlar gelecektir.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
önce şikayetler (varsa). Sonra lapis. Lapis yoksa oyuncular hile yapıyor mu yapmıyor mu diye bakatım. Yapmıyorlarsa Dalarım :D

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle direk LAPİS e bakarım eğer varsa anında terk ederim
sonra yetkililerin davranışlarına
ARGO kullanıp kullanmadıklarına vs
ondanda sonra buildlere bakarım vs
son olarak oyuncuların davranışlarına bakarım saygılılarmı vs

niffirg1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Peki Sizden bir şey rica etsem fikirlerinizi alsam acaba ?

Serverime göz atıp öneriliernizi söylermisiniz ?

İP : PM lütfen.

Son düzenleme:

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lapis koyarsan gelecek oyuncular bellidir , kötü oyunculardır.Eğer koymazsan daha edepli ve oyununu hile yapmadan oynayan insanlar gelecektir.
Emin ol şuanda bu söylediğine katılırdım ama artık resmen çok değişti oyuncular.
Şuanda 2tane servera sahibim birisi %100 survival lapissiz biriside faction lapisli lapisli yerde hile yok saygı giderilir şekilde ama lapis olmayan yerde herkeste hile herkeste bir x ray merakı bütün madenleri kazmaya çalişmalar x ray ile hiç kimse dürüst değil millet güvenip başkasini evine aliyo ertesi gün bakiyosunuz oyuncunuzdan şikayet var. Adam benim sandiği boşaltmiş diye. Yani çok garip yerlere gittik artık çözemiyorum olayları minecraft zevk vermemeye başladı.

Edit X ray sansür yemiş düzelttim

niffirg1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
- ler :
spawnda block hatası var
Bir tane bug buldum
Warplar az
Arenada mob spawn oluyor
Warp atlayışda hata var
Lapis var
Boss un alanı çok sade

+lar:
Spawn hoş
Hammadde de güzel

Bence lapis için autorank yükle belli rankın üzerindekiler giremesin
Serverı tanıtan bir parkur yap belli alanları gezdirsin
Su bug için bir şey düşün
Bazı konularda yardımcı olabilirim

Ay'dan tapatalk aracılığı'yla gönderildi

ilk olarak teşekkürler bug nedir bildirirmisiniz teşekkürler warplar eklenicek warp atlayış düzeltilicek birazdan boss alani çoğaltılıcak spawn daki block hatasi nedir auto rank plugini hakkında bilgi verirmisiniz teşekkürler.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Emin ol şuanda bu söylediğine katılırdım ama artık resmen çok değişti oyuncular.
Şuanda 2tane servera sahibim birisi %100 survival lapissiz biriside faction lapisli lapisli yerde hile yok saygı giderilir şekilde ama lapis olmayan yerde herkeste hile herkeste bir x ray merakı bütün madenleri kazmaya çalişmalar x ray ile hiç kimse dürüst değil millet güvenip başkasini evine aliyo ertesi gün bakiyosunuz oyuncunuzdan şikayet var. Adam benim sandiği boşaltmiş diye. Yani çok garip yerlere gittik artık çözemiyorum olayları minecraft zevk vermemeye başladı.

Edit X ray sansür yemiş düzelttim

Şuanda normal olabilir bu dediklerin.Lapis hiç gelmeseydi oyunumuzu batıran insanlar olmayacaktı.