Bi Yardımcı olun Bilgisayardan Anlayan biri baksın

canavar1907

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba 1 ay gibi bir süre sonra yeni bilgisayar alı cam bir tane buldum 600 tl indirimde performansı iyi :)
Fakat ekran kartı dikkatimi çekti 1gb ekran kartımı olur böyle bilgisayara :ha:
özeliklerine bir bakın yardımcı olursanız sevinirim :)

:koyun: İşlemci:Intel® Core? i7-4770 Processor (8M Cache, 3.40 GHz up to 3.90 GHz) :koyun:

:koyun: İşletim Sistemi:Windows 8 :koyun:

:koyun: Monitör:21,5" Dell S2240L Full HD 1920x1080 Monitör , HDMI :koyun:

:koyun: Yonga Seti:Intel® Z87 Express :koyun:

:koyun: Bellek:8GB DDR3 1600MHz , 4 Adet bellek yuvası, Azami 16GB bellek desteği :koyun:

:koyun: Sabit Disk:1 Tb 7200Rpm Sata :koyun:

:koyun: Optik Sürücü:DVD+/-RW :koyun:

:creeper: Ekran Kartı:NVIDIA GeForce GT635 1GB :creeper:

:koyun: Ses Kartı:Tümleşik Ses Kartı :koyun:

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
GB'lere MB'lere bakmayın. Önemli olan ekran kartınnı grafik işlemcisi. Ki o ekran kartı senin işini görür bundan emin ol.

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
GB'lere MB'lere bakmayın. Önemli olan ekran kartınnı grafik işlemcisi. Ki o ekran kartı senin işini görür bundan emin ol.
Hayır eğer oyunları düşük ayarda oynamak istiyorsa tamam bunu alsın oynadığı oyunlar da çok iyi grafiklere sahip değilse örn Minecraft bunu alsın ama bilgisayar toplarsan her zaman daha iyi olur benim bilgisayarım kat ve kat daha iyi (işlemci bakımından benimki sadece 4770k ama grafik İşlemcisi (ekran kartı) bakımından ezer geçer.

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
GB sadece 3K ve 4K monitörde oynarken öne çıkan bir özelliktir. Senin bilgisayarındaki ekran kartın 1 gb tamamen yeterli ve hiçbir sorun yaşamassın :)
3k monitor yok ki 1k 2k ve 4k monitörler var

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ve bu bilgisayarda ramler çok kötü söyleyeyim 8 GB olmasına bakmayın

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayrıca daha fazla eleştirim var tabi onları isteyene Özelden söylerim