LapisDüşmanı
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
benim yüzümden ?öyle bir şey yapmadım yazamadıysan napıyım zaten senin yüzünden 2 uyarı aldım 1 tanesi boşa
benim yüzümden ?öyle bir şey yapmadım yazamadıysan napıyım zaten senin yüzünden 2 uyarı aldım 1 tanesi boşa
evet o konuyu incelesene mesajım silinmiş+uyarı almışımbenim yüzümden ?
Hypniez nickli kullanıcı enin evini çekemiyor o onun görüşü evin 10 numara ve süper olmuş madem beğenmedi ve yorumluyo bi tanede o yapsın.
iyi.Kötü olmuş ya
#bengeldim3gün
o yapsa bin basar hatta herhangi bir minecraft oyuncusu yapsa da bin basarHypniez nickli kullanıcı enin evini çekemiyor o onun görüşü evin 10 numara ve süper olmuş madem beğenmedi ve yorumluyo bi tanede o yapsın.
Ben yapsam 2509856 basaro yapsa bin basar hatta herhangi bir minecraft oyuncusu yapsa da bin basar![]()
Yap O Zamanda Görelim?Ben yapsam 2509856 basar![]()
ahahahaha sen crafted ın yapılarını görmedin tabiYap O Zamanda Görelim?
[DOUBLEPOST=1403090255,1403090180][/DOUBLEPOST]atma yada link gördüm.ahahahaha sen crafted ın yapılarını görmedin tabi![]()
https://forum.gamer.com.tr/konu/crafted-yaptığım-bir-ev-shader-packs.204410/ sustun mu ?[DOUBLEPOST=1403090375,1403090275][/DOUBLEPOST]Link at Göreyim?![]()
adam yine haqlı yine haqlı bu haqlı olma özelliğini annenden mi babandan mı alıyosun yoksa birden ortaya çıkan bir süper güç mü ?Ev cidden rezalet.Konuyu açtıysan demek ki o konu eleştiriye açıktır..